15 / 05 / 2024

yeni Kargo Terminal Binası

yeni Kargo Terminal Binası

Türk Hava Yolları (THY) Atatürk Havalimanı'nda yeni kargo ile ilgili terminal kurmaya hazırlanıyor, Yeni Kargo Terminal Binası 20 bini hava ve 20 bini ise kara tarafı olmak üzere 40 bin metrekare alana yayılacak

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

SON DAKİKA: E-ticarette kargo iade ücretini tüketiciler ödeyecek!

E-ticarette kargo iade ücretine ilişkin yeni karar alındı. Bu kapsamda 1 ocak itibarıyla internet üzerinden gerçekleştirilen alışverişlerdeki kargo iade ücreti tüketiciler tarafından ödenecek.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Japon motor devinden müjde! Yeni kargo bisikletini görücüye çıkarttı!

Japon motor devi olan Kawasaki, yeni kargo bisikletini tanıttı. İşte detaylar!

Zara pantolon ve tişörtler ne kadar? Zara yeni sezon 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Her sezonu takip edilen Zara, yeni sezonda yine çok konuşulacak.  Tişörtler, basic gömlekler, kargo pantolonlar, taytlar hepsi bu haberimizde. Zara uygun fiyatlandırmalara devam etse de, artan tekstil maliyetleri fiyatlara yansımış durumda. İşte Zara yeni sezon 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Malatya Havalimanı'na yeni terminal binası inşa edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada Malatya'ya 26 bin 765 metrekare büyüklüğünde 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binası inşa edeceklerini söyledi.

Trabzon'daki yeni otogar binasında 'dere yatağı' iddiası!

Trabzon’da yapılacak yeni terminal binasının dere yatağında bulunduğu ve bu projeden vazgeçilmemesi durumunda yeni bir felakete yol açılacağı ileri sürüldü. 

yeni Kargo Terminal Binası Haberi

yeni Kargo Terminal Binası


Türk Hava Yolları (THY) Atatürk Havalimanı'nda 40 bin metrekarelik yeni kargo ile ilgili terminal kuracak. Şirketten yapılan açıklamada, "DHMİ tarafından THY'ye tahsis edilen 43 bin metrekarelik arazi üzerine Yeni Kargo Terminal Binası ile 20 bini hava ve 20 bini ise kara tarafı olmak üzere 40 bin metrekarelik operasyon sahalarının inşa edilmesine karar verilmiştir" denildi. 


Sabah...