29 / 04 / 2024

yeni konut projelerinin istanbul trafiğine etkisi

yeni konut projelerinin istanbul trafiğine etkisi

Son 5 yılda yoldaki araç sayısı yüzde 20 artınca eve gidiş süresi de ortalama 30 dakika daha uzadı. 2017 yılına kadar 80 bin yeni konut kentin iki yakasında yükselecek ancak yeni yollar yapılmazsa bu trafik çilesi daha da artacak demek...

TOKİ'den hiç evi olmayana 4 şehirde yeni kampanya müjdesi! 1.030 yeni konut için tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 şehirdeki 1.030 yeni konut için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinin ihalesi bu hafta gerçekleştirilecek.

TOKİ'den hem Mart hem de Nisan müjdesi! Hiç evi olmayanlara 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirde 2 bin 185 yeni konut inşa edecek. TOKİ projelerinin ihaleleri Mart ve Nisan ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 6 ile 1.700 konut yeni konut geliyor! Tarihler tek tek açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 1.700 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin yeni projelerinin ihaleleri Ocak ve Şubat aylarında yapılacak.

Bursa'ya 10 bin yeni konut geliyor! 

Bursa’yı depreme karşı dirençli şehir yapmak için iki bölgedeki kentsel dönüşüm projelerinin 1. etaplarında 297 konut, 118 ofis ve 46 dükkanın yapımını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, toplamda 10 bin yeni konut hedefliyor.

TOKİ'den İstanbul'a 9 projede tam 4 bin 851 yeni konut geliyor! Bu tarihleri Sakın kaçırmayın!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden TOKİ İstanbul projelerinin ihalelerini yeni yılın Ocak ve Şubat ayları içerisinde gerçekleştirecek. İstanbul'a 9 projede tam 4 bin 851 yeni konut geliyor! Bu tarihleri Sakın kaçırmayın...

TOKİ'den İstanbul'a 8 projede tam 4 bin 96 yeni konut geliyor! Bu tarihleri Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ İstanbul projelerinin ihalelerini Ocak ve Şubat ayları içerisinde gerçekleştirecek. İstanbul'a 8 projede tam 4 bin 96 yeni konut geliyor! Bu tarihleri Sakın kaçırmayın...

TOKİ'den o ile 2 bin 249 yeni konut müjdesi! Temmuz'da düğmeye basılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İkim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Gaziantep'te 2 bin 429 yeni konut hayata geçirecek. İşte TOKİ Gaziantep projelerinin ihale tarihleri ve tüm detaylar...

Moskova’da yeni konut projeleri yüzde 23 azaldı!

Moskova’da yeni inşa edilen konut sayısı son beş yılın en düşük seviyesine geriledi. Yeni konut projelerinin sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 23 azalarak 46’ya düştü.

Markalı konut projelerinin yüzde 5'i yabancılara satıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Mayıs 2019 sonuçları açıklandı. Verilere göre; satışların yüzde 56’sının bitmiş, yüzde 44’ünün bitmemiş konut projelerinden yapıldı. Markalı konut projelerinin yüzde 5'ini ise yabancılar satın aldı.

Konut projelerinin yeni adresi Mudanya!

Tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle, Bursa’nın en güzel ilçelerinden biri olan Mudanya konut projelerinin yeni adresi haline geldi.

Yeni konut fiyatlarında artış!

Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı. Rapora göre, Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, ağustosta aylık yüzde 0,75 arttı.

Yeni konut fiyatları Ağustos'ta yüzde 0,75 arttı!

Garanti'nin desteğiyle Reidin ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı. Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, ağustosta aylık yüzde 0,75 arttı.

Ağustos'ta yeni konut fiyat endeksi yüzde 0.75 arttı!

Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos ayı raporu yayınlandı. Buna göre, yeni konut fiyatlarında Ağustos'ta bir önceki aya göre %0,75, geçen yılın aynı dönemine göre ise %7,24 artış meydana geldi.

yeni konut projelerinin istanbul trafiğine etkisi Haberi

yeni konut projelerinin istanbul trafiğine etkisi

Megakent İstanbul'da yeni yapılaşmanın olduğu bölgelerdeki trafik çilesi rakamlarla kanıtlandı. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün (KGM) verilerine göre şehrin gelişim bölgelerindeki araç sayısının meydana getirdiği trafikte 5 yıl öncesine göre yüzde 20'ye varan artışlar yaşandı. İstanbul'un yeni cazibe merkezleri arasında gösterilen bölgelerdeki konut artışı, yollar aynı kalınca oturanlar için adeta 'trafik çilesi'ne dönüştü. Araçlarıyla evlerine gitmeye çalışanlar için eve varış süresi 5 yıl önceye göre özellikle akşam saatleri 20 ile 40 dakika daha uzadı. Yani eskiden evine 1 saatte giden için süre artık 1.5 saati aştı. Avrupa ve Anadolu yakasında 2017 yılına kadar hayata geçirilecek yeni 80 bin konutla birlikte araç trafiği de artacağı için altyapı yatırımlarının ne kadar elzem olduğu ortaya çıkıyor.


HER YIL YÜZDE 5 ARTTI


Gelişmekte olan bölgelere ulaşımı sağlayan...