27 / 04 / 2024

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden sonra ikinci tünel yapım çalışmaları da başladı.

Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek!

Eğiste Viyadüğü'nde köprü üst yapı imalatının yüzde 22'si tamamlandı. Yeni proje ile Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek.

Korkuteli-Antalya karayolu surların altından inşa edilecek alt geçitle bağlanacak!

Büyük İskender'in geçemediği, Korkuteli-Antalya karayolu nedeniyle 1950'lerde yıkılan surlar yeniden inşa edilip, birleştirilecek. Karayolu ise surların altından inşa edilecek alt geçitle bağlanacak.

Antalya Termessos Antik Kenti'nin surları yeniden inşa ediliyor!

Antalya Termessos Antik Kenti'nin, Korkuteli  Antalya Karayolu nedeniyle 1950 yılında yıkılan surları, yeniden inşa edilecek...

Esteworld yeni hastanesini Antalya’da açacak!

Estetik cerrahi ve saç ekimi gibi alanlarda hizmet veren Esteworld, Ortadoğu ve Avrupa’daki gurbetçilerden sonra Ruslara da hizmet vermek hedefiyle Antalya’da hastane kuracak

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin 2 soru mecliste!

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, hazırladığı soruları Bakan Turhan'a sordu...

İstanbul-Kocaeli Yolu sit alanından geçecek!

İstanbul’un trafiğini rahatlatmak içim hazırlanan yeni İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi, 3 ayrı ihaleyle 3 ayrı firmaya 22 ayda tamamlatılacak. Yol, Ballıkayalar Vadisi’ni de içine alan, 1. derece doğal sit alanı olan tabiat parkından geçecek...

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut projesi için anlaşma sağlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Güneş Mahallesi’nde yeni bir Antalya inşa edilecek. Büyükşehir’in ‘Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi’nde 207 hak sahibinin tamamıyla anlaşma sağlandı. 

Markalı konutçuların yeni rotası Antalya!

Markalı konutçular, Türkiye’nin en kalabalık beşinci şehri olan ve son yıllarda en yoğun göç alan kentler arasında başı çeken Antalya'da konut projeleri üretiyor..

Kayseri-Nevşehir-Aksaray-Konya-Antalya Hızlı Treni başlıyor!

Kayseri-Nevşehir-Aksaray-Konya-Antalya Hızlı Tren Demiryolu projesi için düğmeye basıldı. Hat, Antalya Manavgat'tan başlayarak, Kayseri Kocasinan'da son buluyor..

Suryapı Antalya daire fiyatları! İşte tam liste!

"Sur Yapı Antalya'da yeni bir Antalya kuruyor" sloganıyla basına tanıtılan Suryapı Antalya Evleri'ne 69 ilden 20 bin 295 talep geldi. İşte Suryapı Antalya daire fiyatları! İşte tam liste...

Sur Yapı Antalya'da yeni bir Antalya kuruyor!

Sur Yapı Antalya'da yeni bir Antalya kuruyor. Yakında satışa çıkacak projede daire fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 1 milyon 300 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Konya Beyşehir'de ikinci tünel yapımı başladı!

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden sonra ikinci tünel yapım çalışmaları da başladı.

Norveç'te 315 milyon dolarlık dev tünel projesi başlıyor!

Norveç, dev bir tünel projesine başlıyor. Yeni tünel karayolu değil deniz ulaşımı için inşa edilecek ve 315 milyon dolara malolacak.

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları Haberi

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları

Konya Beyşehir Belediye Başkanlığı ile AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatları öncülüğünde Demirkapı Tüneli bölgesine yürütülen çalışmaları yerinde görmek gezi düzenledi. 


Geziye AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Karayolları Antalya 13.Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol,Hüyük İlçe Başkanı Yüksel Taşkesen ile her üç ilçenin teşkilat mensupları ve belediye meclis üyeleri aileleriyle birlikte katıldı.


Katılımcılar, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Ekip, yapım çalışmaları tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden geçerken, sonrasında hemen yanıbaşında çalışmaları başlayan ikinci tünel inşaat alanında da incelemede bulundu. 


AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, tünel içerisinde yaptığı açıklama yaptı. Babaoğlu, bölgede devam eden çalışmalardan geldiği aşama itibariyle çok memnun olduklarını belirtti. Babaoğlu, ''Başbakanımız...