06 / 05 / 2024

yeni kore şehitleri esentepe

yeni kore şehitleri esentepe

Akfen Holding, Şişli Esentepe'de Kore Şehitleri Caddesi'nde kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Ofis, konut, iş merkezleri ve rekreasyon alanlarının olacağı Akfen Esentepe projesinde hak sahipleriyle görüşmeler sürüyor...

Güney Kore ve Avrupa Birliği ekonomi ve güvenlik işbirliği yapacak! İşte detaylar

Kuzey Kore’de asla dinmeyen gerilim ve yeni alevlenen Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Güney Kore ve Avrupa Birliği (AB), aralarındaki ekonomik ve güvenlik işbirliklerini geliştirme konusunda karara vardı. 

Hyundai Kona’ya gelen zam resmen dudakları uçuklattı! Hyundai Kona’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Ürettiği her modeliyle her zaman büyük ses getirmeyi başaran Güney Kore otomobil üreticisi Hyundai, her ay olduğu gibi bu ay da araç fiyatlarını güncelledi. Açıklanan yeni fiyatlara bakıldığı zaman Kona modeline 40 bin TL zam yapıldığı görüldü. İşte 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Hyundai'nin yeni makyajlı Elantra modeli ortaya çıktı! İşte ilk görüntüleri...

Hyundai Elantra'nın yeni makyajlı görüntüsü ortaya çıktı. İşte Güney Kore'de sessiz sedasız bir şekilde tanıtılan yeni 2023 Elantra'dan ilk görüntüler...

Hyundai yeni teknolojisini duyurdu: i10, i20ve Bayon modellerinde kullanılacak

Güney Kore markası Hyundai, Türkiye'de üretilen araçlarında yerliik oranını artıracak yeni teknolojisini duyurdu. Ürün 2023 yılında üretilecek olan i10, i20 ve Bayon modellerinde kullanılacak.

Irak'tan Güney Kore'ye dönen inşaat işçilerinin testleri pozitif çıktı!

Güney Kore sağlık yetkilileri yaptıkları açıklamada yeni vaka tanısı konanlar arasında 20 kişinin Irak’tan dönen inşaat işçileri olduğu bildirildi.

Türk müteahhitler Kore, Japonya ve Çin'e açılıyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün,"Kore, Japonya ve Çin firmalarıyla iş birliği için görüşme halindeyiz. Bu çerçevede yeni hamleler bekliyoruz" dedi...

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nın yeni işletmecisi kim olacak?

İstanbul Esenler'deki 15 Temmuz Şehitleri Otogarı'nın işletme süresi 4 Mayıs'ta doldu. Otogarın yeni işletmecisinin kim olacağı ise merak konusu...

Güney Kore'de 35 milyar dolarlık yeni bir şehir inşa ediliyor!

Güney Kore'de içerisinde özel otomobile ihtiyaç olmayacak yeni bir şehir inşa ediliyor. Projenin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor..

NG Kütahya Seramik’ten 15 Temmuz şehitleri için fabrika!

NG Kütahya Seramik’in yeni yatırımı olan “15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikası”nın temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bir törenle atıldı.

Propa Plus'ta 5 bin TL taksitle!

Propa Plus projesi Zincirlikuyu'da Kore Şehitleri Caddesi'nde inşa ediliyor. 38 daireden oluşan projede 5 bin TL taksit ödemeleri bulunuyor.

Casaleo Gayrimenkul Danışmanlık ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Casaleo Gayrimenkul Danışmanlık ve Reklamcılık Limited Şirketi, Arslan Baruh tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi'nde kuruldu.

Delya Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Delya Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Delibalta Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi'nde kuruldu.

Akfen- Sampaş Zincirlikuyu projesinde çalışmalar başladı!

Has Mimarlık, İstanbul Zincirlikuyu Kore Şehitleri Caddesi'ni dönüştürmek üzere proje geliştirdi. 400 bin metrekare inşaat alanına yayılan konut-ofis-günlük alışveriş karma kullanımı sayesinde bulunduğu noktanın prestijine uyum sağlayacak.

yeni kore şehitleri esentepe Haberi

yeni kore şehitleri esentepe


Akfen Holding, Şişli Esentepe'de Kore Şehitleri Caddesi'nde kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Akfen Holding Esentepe projesi 62 bin metrekare alanda yapılacak. Kentsel dönüşüm proje alanında toplam 74 bina bulunuyor.



Daha güvenli, yaşanabilir, kent ile bütünleşmiş insan hareketliliğinin canlandığı bir “Business Park” konseptiyle hazırlanan proje için hak sahipleriyle görüşmeler başladı. Projede ofis, konut, rekreasyon alanları olacak.



Akfen Esentepe kentsel dönüşüm projesinde emsal 3. Bu emsalin üzerinde oluşabilecek Emsal değerinden gelen inşaat artışı yüzde 50 hak sahibi, yüzde 50 yatırımcı şeklinde paylaşılacak. Proje ruhsat alınması itibariyle 36 ayda tamamlanacak.







İrtibat ofisi: Esentepe Mahallesi Kore Şehitleri Caddesi Engin İş Hanı :31 34394 Zincirlikuyu İstanbul



Tel: 0212 272 02 05

Web: www.yenikoresehitleri.com

Gülcihan...