27 / 04 / 2024

Yeni mahalle kentsel yenileme

Yeni mahalle kentsel yenileme

Canik Belediyesi ve TOKI işbirliğiyle yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırma çalışmaları yürütülen Yeni Mahalle'de 80.5 dönüm alanda modem bir yaşam alam inşa edilecek

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Şanlıurfalılara müjde! Haliliye'de 4 mahalle kentsel dönüşüme giriyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 4 mahalleyi kentsel dönüşüm kapsamına aldı. İşte yeni dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

Türkiye genelinde 5 milyona yakın konut yeni yasayla kentsel dönüşüme girmeli! 

Kentsel dönüşüm yasasıyla Türkiye genelinde 5 milyon konutun kentsel dönüşüme girmesi bekleniyor. Deprem bölgesinde ise 850 bin konut dönüştürülecek.  Peki, Yeni yasa kentsel dönüşümü nasıl etkileyecek? 

Yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak! İşte branşlar ve başvuru şartları!

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan karara göre Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kurulacak. Bu kapsamda yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak. İşte branşlar ve başvuru şartları...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi ihaleye çıkıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5, 6 ve 7. etaplarda yer alan 4 bin 477 konut ve ticari blokların yapım işi için ihale tarihi 7 Nisan olarak belirlendi. 

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' kapsamında teslim edilmesi planlanan 2 bin 500 konutun inşaatı için Temmuz ayında ihaleye çıkılıyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 7 Temmuz'da!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki konutların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 7 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni mahalle kentsel yenileme Haberi

Yeni mahalle kentsel yenileme

KARADENİZ'İN en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Kuzey Yıldızı'nı gerçekleştiren Canik Belediyesi, şimdi de Yeni Mahalle'de yeni bir yaşam alanının çalışmalarını yürütüyor. Canik Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yürütülen proje kapsamında Yeni Mahalle'de 80.5 dönüm alanda kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 200 bina bulunan alan içerisindeki molozlar mart ayı içerisinde Canik Belediyesi tarafından temizlenecek ve binaların yıkımı gerçekleştirilecek. 


YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR 


Her yönüyle gelişmiş, yaşanabilir bir şehir inşa etmek için çalıştıklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Kuzey Yıldızı. bol yeşil alanları, depreme dayanıklı binaları ile insanlarımıza çağdaş yaşam imkanları sunmaktadır. Şimdi Yeni Mahalle'de de halkımıza modern bir yaşam alanı kazandıracağız. 


Buradaki çirkin ve Yeni Türkiye'ye yakışmayan görüntüler, hurdacılar ortadan kalkacak. Mart ayı gibi buradaki kamulaştırılan binaların yıkımı gerçekleştirilecek ve...