16 / 05 / 2024

Yeni Malatyaspor maçı

Yeni Malatyaspor maçı

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 5. haftasında yarın yapımı tamamlanan yeni stadındaki ilk maçında Bursaspor ile oynayacak.

Son dakika müjdesi! 'Aile Destek' ödemeleri bitiyor diye karalar bağlamayın, 3.700 TL'lik bu yeni yardıma başvurun!

Son dakika... 'Aile Destek' ödemelerinin sona erdiği haberleri sizi üzmesin, çünkü şimdi başvurabileceğiniz bu yeni yardım paketiyle 3.700 TL alabilirsiniz... Hemen bakın... Sakın kaçırmayın...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Kripto para piyasasında 38 milyon dolarlık yeni anlaşma imzalandı!

Kripto para piyasasında yeni bir anlaşma haberi geldi. Kripto para madencilik şirketinden 38 milyon dolarlık anlaşma haberi kripto borsasına bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Bitcoinde yeni dönem! Hem eğlenip hem kazanıyorlar

Fountain ve Bitcoin firması ZEBEDEE arasındaki yeni anlaşma, podcast yayıncılarının izleyicilerini önde gelen kripto para birimi ile ödüllendirmesine izin verecek.

Flaş Haber! Merkez Bankası'ndan bankalara yeni liralaşma yaptırımı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası liralaşma stratejisi kapsamında bankaların menkul kıymet tesis oranının yüzde 5’ten yüzde 10’a yükseltildiği belirtildi.

Promosyonda son nokta! Aralık ayı promosyonu için yeni anlaşma imzalandı! Promosyon 27 bin TL’ye yükseldi!

Promosyonda yeni anlaşma imzalandı. Pek çok kurumun çalışanlarına verdiği promosyon kampanyasına TRT'de katıldı. Promosyon 27 bin TL’ye yükseldi! İşte promosyon ödemesine dair detaylar!

Emekli maaşlarına yeni ayar geliyor! 5 bin liradan başlayacak

Yeni yıla az bir süre kalmasıyla birlikte herkes 2023 Ocak ayında alacağı zamlı maaş için hesap yapmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde açıklanan enflasyon oranı ile 4 aylık zam oranı kesinleşmişti. En düşük emekli maaşının 5 bin liraya yükseltilmesi için yeni çalışma başlatıldı.

İGDAŞ açıkladı! Yaklaşan kış öncesinde faturalarda yeni döneme girildi! İşte detaylar!

İGDAŞ'ın yaptığı yeni anlaşma uyarınca İstanbul'daki vatandaşların, doğalgaz faturalarında yeni döneme girildiği açıklandı. İşte detaylar!

Türkiye'nin otomobili Togg'tan iki yeni anlaşma!

2023'ün ilk çeyreğinde yollara çıkması planlanan Togg için yeni gelişmeler peş peşe geliyor. Yerli otomobil çıkış tarihine yaklaşırken, ekosistemin tamamlanması için iki anlaşma daha imzalandığı açıklandı. İşte yapılan o açıklamalar...

Radisson Hotel Group 400 yeni anlaşma yapmayı hedefliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Radisson Hotel Group, 2022 yılında 400 yeni otel anlaşması yapmayı hedefliyor. 

Dogecoin AMC Theatres ile anlaşma sağladı!

Kripto para birimi Dogecoin AMC Theatres ile anlaşma imzaladı. Yeni anlaşma ile Dogecoin ile AMC Theatres'dan bilet alınabilecek. 

İş hayatının yeni çalışma modeli Home-Office!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi sürecinde iş hayatında yeni çalışma modelinin Home Office olduğunu değerlendirdi….

Ev alacaklar dikkat! Mağdur olmayın!

Ekonomik gücü yetersiz firmaların kentsel dönüşüme girmesi binlerce dönüşümzede yaratırken yeni bir mağduriyet daha doğdu. İnşaatlar yarım kalınca sadece evi yıkılanlar değil, yapılan yeni projelerden ev alan tüketiciler de zarar gördü.

Yeni Malatyaspor maçı Haberi

Yeni Malatyaspor maçı

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 5. haftasında yarın yapımı tamamlanan yeni stadındaki ilk maçında Bursaspor ile karşılaşacak.


Yeni Malatya Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.


Lige sahasında 3-1'lik Osmanlıspor galibiyetiyle başlayan sarı-siyahlılar, ardından deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 2-0 yenildi. Malatya temsilcisi, milli maçlar dolayısıyla lige verilen ara öncesinde oynadığı karşılaşmada sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı, geçen hafta ise deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-2 yenildi.


Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifası nedeniyle takımın, Bursaspor maçında altyapı antrenörlerinin yönetiminde sahada yer alması bekleniyor.


Evkur Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 6 gol atan ve kalesinde 7 gol gören Malatya ekibi, ligde 4 puanla 13'üncü sırada yer alıyor.


- 27 bin kişilik yeni stadyum


Gençlik ve Spor Bakanlığı ile...