07 / 05 / 2024

Yeni Malatyaspor tesisleri

Yeni Malatyaspor tesisleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, ''Yeni tesis projemiz için 100 dönüm arsaya ihtiyacımız var'' dedi.

Giresun'a yeni spor tesisleri geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun'a yapılacak yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, kente yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi.

Emin Koramaz: 'Yenişehir'in planlarına dava açacağız!

Kanal İstanbul için kurulması planlanan Yenişehir planları yeniden düzenlendi. Planlarda gölün etrafında turizm tesisleri öngörülüyor. TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, plan için “Tahribatın detayını kurallara bağlayan yıkıcı, dönüştürücü yeni ek hükümler” dedi. 

23 yeni OSB geliyor! Yatırımların önü açıldı!

İstihdam deposu OSB'lerde elektrik üretiminin önü açıldı. Geri dönüşüm ve bertaraf tesisleri de kurulabilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni düzenlemelerle ilgili açıklamalarda bulundu...

Yeni Malatya Stadyumunda depremden kaynaklı hasara rastlanmadı!

Yeni Malatyaspor Kulübü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Yeni Malatyaspor Stadyumunda depremden kaynaklanan bir hasar tespit edilmediğini belirtildi.

Yeni Malatyaspor tesisleri için 100 dönüm arsaya ihtiyaç var!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, ''Yeni tesis projemiz için 100 dönüm arsaya ihtiyacımız var'' dedi.

Malatya'daki Futbol Köyü projesi için ilk kazma vuruldu!

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'nün "Futbol Köyü" projesi için ilk kazma vuruldu. Projenin ilk aşaması olan antreman sahalarının yapımına başlandı. 

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

Osmangazi Yeni Karaman Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

“Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller” anlayışıyla birçok yeni spor tesisleri inşa eden Osmangazi Belediyesi, ilçedeki spor tesisi sayısını hızla artırmaya devam ediyor.

Tofaş Akademi'nin yeni kampüsü açıldı!

Tofaş’ın insan kaynağının gelişimine verdiği önemden yola çıkarak hayata geçirdiği Tofaş Akademi'nin yeni kampüsü ve yeni sosyal tesisleri açıldı.

Türkiye'nin her yerinde yeni spor tesisleri inşa edilecek!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ''Ülkemizin her yerinde çok güzel spor tesisleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz'' dedi.

Darıca Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Kente yeni spor tesisleri kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Salonu'nun temelini attı.

Trabzonspor'un yeni idari bina ve kamp tesisleri açıldı!

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.

Yeni Malatyaspor tesisleri Haberi

Yeni Malatyaspor tesisleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, geçen pazar günü Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Bülent Tüfenkci’nin oğlu Melih’in hayatını Seray’la birleştirdiği düğün için Malatya’ya giderken, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek’i de yanına aldı.

Gevrek, Özdemir ve beraberindeki TFF İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop’un Malatya’ya gidişini fırsat bilerek Yeni Malatyaspor tesislerine davet etti. Kahveler içilirken stadyumun yanı başında planlanan yeni tesis projesinin sunumuna geçildi. Gevrek, sunum sırasında arsa konusunu açtı:

- Yeni tesis projemiz için 100 dönüm arsaya ihtiyacımız var. İnönü Üniversitesi arsayı verirse proje için hemen kolları sıvarız.

Tahmini maliyeti paylaştı:

- Arsa bedeli hariç bu tesisi 100-150 milyon liraya tamamlarız.

Gevrek, bu noktada şu soruyu ortaya attı:

- Bana, “Şampiyonluk mu, tesis mi?” diye sorulsa...

Tam futbol alt yapısıyla ilgili bölüm ekrandayken yanıtladı:

-...