28 / 04 / 2024

Yeni Mamak 2016

Yeni Mamak 2016

Ankara Mamak 5. Etap kentsel dönüşüm projesi kapsamında, 17. 355 metrekarelik arsa alanı üzerinde 34 milyon 710 bin TL sermaye bedeli ile kat karşılığı inşaat yaptırılacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5 ve 6'ıncı etaplarda yer alan 2 bin 376 konut ve ticari alanların yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 4, 5 ve 6'ıncı etaplarının ihalesini 6 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi ihaleye çıkıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5, 6 ve 7. etaplarda yer alan 4 bin 477 konut ve ticari blokların yapım işi için ihale tarihi 7 Nisan olarak belirlendi. 

Ankara Mamak'ta konut mağduru kalmayacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında başlattığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' kapsamında teslim edilmesi planlanan 2 bin 500 konutun inşaatı için Temmuz ayında ihaleye çıkılıyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 7 Temmuz'da!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki konutların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 7 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne start verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma çalışmalarının hayata geçirdiği 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne başladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, yıllık 42 milyon lira kira tasarrufu sağlayacak. 

Yeni Mamak kentsel dönüşümde kuralar çekildi!

Mamak ilçesinin çehresini değiştirmeye devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma kapsamında kalan 177 konutun daha kura çekilişini yaptı. 

Yeni Mamak 2016 Haberi

Yeni Mamak 2016

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait Mamak İlçesi, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 5. Etapta bulunan taşınmazlar üzerine 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 36. Maddesine göre kapalı teklif usulü kat karşılığı inşaat yaptırılacak.


Satışa konu olan taşınmaz, Ankara Mamak İlçesi'nde 52117/1 ada parsel numaralı alanda 2,50 emsala sahip, 13,387,50 metrekare emsal inşaat alanı üzerinde yer alıyor. 


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı İhale İlanı:

1 - Bu işin tahmini keşif bedeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın “2016 Yılı Yapı Yaklaşık Maliyetleri Hakkındaki Tebliği” esas alınarak 34.710.000,00.-TL (OtuzDörtMilyon YediYüzOnBinTürk Lirası.) dır. 

2 - İhale 10.11.2016 Perşembe günü saat 14.00’de Hipodrom Caddesi No: 5 Kat 18 Yenimahalle/Ankara adresindeki, Ankara Büyükşehir Belediyesi Binası içerisindeki Belediye Encümen Salonunda, Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.

3 - İhale Şartnamesi ile diğer...