03 / 05 / 2024

yeni meclis binaıs nereye yapılacak

yeni meclis binaıs nereye yapılacak

TBMM Başkanlığı: "Haberlerde iddia edildiği gibi TBMM Külliyesinin başka bir yere taşınmasının tartışılması ve Meclis bürokratlarının Ankara’da arsa araması kesinlikle söz konusu değildir. Haberler arsa fiyatlarının artması için spekülasyon yapma amacından başka bir şey taşımamaktadır" dedi.

ABD'de yeni konut sayısı yüzde 14,7 düştü! İnşaat izni sekiz ayın en dip seviyesinde!

ABD'de yapım aşamasına yeni başlanan konut sayısı, mart ayında yüzde 14,7 düşüşle, 1 milyon 321 bine geriledi.

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Eskişehir’de deprem riskine karşı 22 bin bina incelendi! Sıra 28 bin binada!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda üç belediye ile TMMOB İnşaat Mühendisleri arasında imzalanan protokol masaya geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesince verilen bilgilendirmede Eskişehir’de 22 bin binanın incelendiği ve incelemelerin sürdüğü aktarıldı.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Konut almak isteyenlere yeni gelir kapısı aralandı! BES birikimlerin yüzde 50'si sözleşme sonlandırılmadan verilecek! 

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni dönem start aldı. Bu kapsamda BES'te sözleşme sonlandırılmadan birikimlerin yüzde 50'sine kadar olan kısmı, konut alımı, doğal afet, evlenme ve eğitim harcamaları için kullanılabilecek. İşte detaylar...

EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı!

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasından prim nedeniyle faydalanamayanlar için başka seçenekler de var. EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı. İşte detaylar...

iPhone 15 modellerinin yeni görselleri sızdırıldı

Yeni ortaya çıkan sızıntılar iPhone 15 modellerinin USB-C bağlantısı hakkında daha fazla detayı ortaya döktü. İşte ayrıntılar...

LG'nin yeni kablosuz dikey süpürgesi A9T Ultra satışa çıktı! İşte güncel fiyat listesi...

LG, otomatik toz boşaltma fonksiyonuna sahip, çıkarılabilir ve aynı anda şarj edilebilir bataryası ile 120 dakikaya varan kullanım sunmayı başaran yeni kablosuz dikey süpürgesi LG A9T Ultra'yı beğeniye sundu. Peki, LG A9T Ultra kaç TL, özellikleri ne? 

Yeni ev sahibi sözleşmeye rağmen kiracıyı tahliye edebilir mi? Kiracılar 1 aylık süreye aman dikkat!

İstanbul'da bir ev sahibi, kiracısına binayı boşanacağı eşine devredeceğini söyleyerek evi tahliye etmesini istedi. Peki, bu durumda kiracı evden çıkabilir mi? Yeni ev sahibi sözleşmeye rağmen kiracıyı tahliye edebilir mi? İşte detaylar...

Yeni Bakanlar Kurulu bugün açıklanıyor! Yeni kabinede hangi sürpriz isimler var? İşte kulis bilgileri…

Herkesin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak yeni Bakanlar Kurulu’nda. Kulislerde dolaşanlara göre yeni kabineye sürpriz isimlerin gelmesi beklenirken, Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olacağı konuşuluyor.

Peugeot 408 250 bin TL'ye 0,99 faizle satışta! Yeni 408 Mayıs fiyatları ne kadar? Araba alacaklar dikkat! 

SUV kodlarıyla harmanlanmış dinamik silüetiyle dikkatleri çeken Peugeot Yeni 408, bu aya özel 250 bin liraya, 12 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla satışta. Peki Yeni 408 Mayıs fiyatları ne kadar? İşte 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Türkiye'de meydana gelen peş peşe depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Altın uzmanı İslam Memiş altından sonra yeni kazanç kapısını işaret etti! Alanlar zengin olacak

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş vatandaşlara tavsiye niteliğinde uyarılar yapmaya devam ediyor. Memiş son olarak vatandaşlara altından sonra yeni kazanç kapısı olabilecek bir değerli metalle ilgili bilgi verdi.

yeni meclis binaıs nereye yapılacak Haberi

yeni meclis binaıs nereye yapılacak

Meclis Külliyesinin başka bir yere taşınmasının tartışıldığı ve Meclis bürokratlarının Ankara’da arsa aradığı yönündeki haberlerin doğru olmadığı belirtildi.


TBMM Başkanlığınca, bazı basın ve yayın organlarında, "Yeni Meclis İçin Kampüs Aranıyor" şeklinde çıkan haberler üzerine açıklama yapma gereği duyulduğu bildirildi. 


Haberlerde iddia edildiği gibi TBMM Külliyesinin başka bir yere taşınmasının tartışılması ve Meclis bürokratlarının Ankara’da arsa aramasının kesinlikle söz konusu olmadığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verdi:


"Böyle bir konu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanında gündeme gelmemiş ve görüşülmemişken, yanlış ve eksik bilgilerle kamuoyu vicdanını yaralamaya çalışmak ve hayali olarak belirli yerler göstererek 'yeni Meclis için yer aranıyor şeklinde haberler yapmak, arsa fiyatlarının artması için spekülasyon yapma amacından başka bir şey taşımamaktadır.


Gazi Meclisimizin, Sayın Meclis Başkanımızın ve Meclis bürokratlarının saygınlığının bu şekildeki...