30 / 04 / 2024

LG'nin yeni kablosuz dikey süpürgesi A9T Ultra satışa çıktı! İşte güncel fiyat listesi...

LG'nin yeni kablosuz dikey süpürgesi A9T Ultra satışa çıktı! İşte güncel fiyat listesi...

LG, otomatik toz boşaltma fonksiyonuna sahip, çıkarılabilir ve aynı anda şarj edilebilir bataryası ile 120 dakikaya varan kullanım sunmayı başaran yeni kablosuz dikey süpürgesi LG A9T Ultra'yı beğeniye sundu. Peki, LG A9T Ultra kaç TL, özellikleri ne? 



LG Electronics (LG), yeni süpürgesi A9T Ultra'yı satışa çıkardı. 2023 model LG A9T Ultra sayesinde sevilmeyen zahmetli toz haznesi boşaltma işi artık tarih oluyor.

 LG nin yeni kablosuz dikey süpürgesi A9T Ultra satışa çıktı! İşte güncel fiyat listesi...

LG, otomatik toz boşaltma özellikli, çıkarılabilir ve aynı anda şarj edilebilir bataryası ile 2 saate varan çalışma süresi sunan, 5 tabakalı yıkanabilir filtresi ile üstün hijyen sağlayan yeni kablosuz dikey süpürgesi LG A9T Ultra'yı kullanıcı beğenisine sundu.

LG A9T Ultra, kenetleme istasyonuna her bağlandığında haznesini kendi kendine boşaltıyor. Böylece kullanıcılar zamandan tasarruf ederken tozla uğraşma zahmetinden de kurtuluyor. LG A9T Ultra, ayrıca kompressor sistemiyle tozları sıkıştırıp 2,4 kata kadar daha fazla hazne alanı sağlıyor. LG A9T Ultra'nın 3 adımlı filtreleme mekanizması ince tozları yakalayıp hapsederek sistemi temiz çalıştırırken, UVC LED, bakteri üremesini önlemek için torbanın içindeki üst toz tabakasında aktifleşerek evlerin daha temiz kalmasına yardım ediyor.

Şık ve işlevsel tasarımı ile aynı anda depolama, şarj etme ve boşaltma işlevlerini yapabilen LG A9T Ultra, ikili pil takımıyla 2 saate kadar çalışabilyor. Üstelik 2 pil, aynı anda şarj edebiliyor. Cihaz, evde yerleştirileceği alana göre ister sağ, ister sol tarafta depolanarak pratiklik sağlıyor.

Hem Süpürme Hem Silme 

Yüksek emiş gücü bulunan, tek bir parmak dokunuşu ile kontrol edilebilen LG A9T Ultra, 5 katmanlı filtreleme sistemi ile kusursuz bir temizlik, filtre ve siklon sisteminin çıkartılıp temizlenebilmesi sayesinde de ek rahatlık oluşturuyor.

LG A9T Ultra, Power Drive Mop'u ile yüzeylerin aynı anda süpürülüp silinmesine imkan tanıyor. Sert yüzeylerde toz ve kiri toplamak için dönen ikili motora ve paspas pedleri üzerinde nem seviyesini koruyan otomatik su besleme sistemine sahip olan süpürgede üç aşamalı su kontrolü mevcut. 

Güvenilir ve Hijyenik Temizlik Sertifikası (BAF) bulunan ürünün, LG ThinQ ile uzaktan kontrolü de mümkün. Süpürgenin teleskopik borusu kullanıcıların boyuna göre uzatılıp kısaltılarak kullanımı kolaylaştırıyor.

Peki, LG A9T Ultra fiyatı kaç TL? LG A9T Ultra ne kadar? LG A9T Ultra kablosuz dikey süpürge fiyatları ne kadar? LG A9T Ultra kablosuz dikey süpürge en uygun nerede?

 


Geri Dön