01 / 05 / 2024

Yeni Mobilyacılar Sitesi oto pazarı

Yeni Mobilyacılar Sitesi oto pazarı

Fevzi Çakmak Mahallesi Gülistan Caddesi üzerinde yeni yapılacak olan açık oto pazarı için prefabrik yapıların ve çevre düzeninin ihale edileceği öğrenildi. Yapılacak yeni açık oto pazarı ile vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi amaçlanıyor.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları güncellendi! Emekliler dikkat! Yeni maaşlar e- Devlet'te!

Milyonlarca SSK ve Bağ-KUR emeklileri, ocak ayında ilk yüzde 37,57 oranındaki artışın ardından ek olarak yüzde 11.68 puanlık refah payı ile güncellendi. Emekliler dikkat, yeni maaşlar E-DEVLET'e yansıdı. İşte emeklilerin güncel maaşları...

Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı! SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek!

Emeklilerin gözü Ocak maaş zamlarına çevrildi. Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı. SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek. İşte detaylar...

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

7.500, 8 bin, 9 bin, 9.500, 10 bin TL alan emeklilerin yeni maaşları kaç TL? İşte kalem kalem son dakika zamlı maaşlar!

7.500, 8 bin, 9 bin, 9.500, 10 bin TL alan emeklilerin yeni maaşları kaç TL? İşte kalem kalem son dakika zamlı maaşlar...

7.550, 8 bin, 9 bin, 9.500, 10 bin TL alan emeklilerin yeni ve zamlı maaşında son dakika! İşte kalem kalem yeni maaşlar!

7.550, 8 bin, 9 bin, 9.500, 10 bin TL alan emeklilerin yeni ve zamlı maaşında son dakika... İşte kalem kalem yeni maaşlar...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası tek tek açıklandı! Şimdi Temmuz zamlı yeni maaşlarınıza bakın! 

Milyonlarca vatandaşın maaşını etkileyecek asgari ücrete Temmuz'da yapılacak zam açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası Temmuz zammı ne kadar olacak? İşte kalem kalem yeni maaşlar...

Tuzlalılar Sitesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi 977 parsel (Tuzlalılar Sitesi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

Memur ve emekliler temmuz ayında kaç lira zam alacak? Mesleklere göre yeni maaşlar belli oldu!

Memur maaş zammı, SGK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin alacağı zam oranı ve yeni maaşlar belli oldu. Öğretmen, hemşire, polis ve emekliler temmuz ayında ne kadar zam alacak? Hemen tıklayın.

Memur ve emekli maşları sil baştan hesaplandı! Yeni maaşlar ortaya çıkmaya başladı! Son dakika...

Emekli ve memur zammı için Temmuz 2023 rakamları sil baştan hesaplandı. 6 aylık enflasyon tahmini netleşirken yeni maaşlar ortaya çıkmaya başladı.

Uzmanlardan yapılaşma uyarısı: Yeni yapılar kayalık zeminlerde olmalı! 

Depremlerin ardından şehirleşme, bina inşası ve yapılaşma ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Uzmanlardan yapılaşma uyarısı: Yeni yapılar kayalık zeminlerde olmalı!

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Yeni Mobilyacılar Sitesi oto pazarı Haberi

Yeni Mobilyacılar Sitesi oto pazarı


Pazar günleri istanbul Yolu üzerinde 1. Organize Sanayi alanında kurulan açık oto alım satım pazarı, Fevzi Çakmak Mahallesi Gülistan Caddesi üzerinde bulunan Yeni Mobilyacılar Sitesi yanındaki boş alana taşınıyor.


27 Kasım 2013 tarihinde yapılacak olan ihale sonucunda Fevzi Çakmak Mahallesi Gülistan Caddesi üzerinde yeni yapılacak olan açık oto pazarı için prefabrik yapıların ve çevre düzeninin ihale edileceği öğrenildi. Yapılacak yeni açık oto pazarı ile vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi amaçlanıyor. 


Oto pazarının taşınmasını değerlendiren vatandaşların bir kısmı karan desteklerken bir kısmı ise karşı çıkıyor. Samet Ölmez, Herkes burayı biliyor artık Pazar olarak. Eski pazardan buraya geldiği zaman bir zorluk yaşandı. Şimdi buradan da tekrar oraya gitmesi bizlere sıkıntı olur" dedi.


Anadolu...