01 / 05 / 2024

yeni nesil çatılar

yeni nesil çatılar

Nazım Yavuz, "Artık dünyada bitkilendirilmiş çatı uygulamaları ve güneş panelli çatılar hızla yaygınlaşıyor. Bitkilendirilmiş çatı uygulamaları doğa-şehir uyumunun çok güzel bir tamamlayıcısı"dedi.

Megaron havayı temizleyen çevreci çatıları tanıttı!

Kılıçoğlu'nun çatı teknolojileri markası Megaron, yeni nesil çatı teknolojileriyle sektörü çevreci yeniliklerle tanıştırıyor. Megaron, havadaki zararlı gazlan yararlı gübreye dönüştüren yeni nesil çevreci ecotitanium çatıları piyasaya sürdü.

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Toyota, yeni nesil tam elektrikli araçlarını 2026 yılında satışa çıkaracak!

Otomotiv devleri arasında yer alan Toyota, merakla beklenen yeni nesil tam elektrikli araçlarını ilk olarak 2026 yılında satışa çıkarmayı planlıyor.

Otomobillerde yeni dönem! Yeni nesil güvenlik sistemlerinde düzenleme!

İmal edilecek olan araçların yüksek güvenlik ve düşük emisyon seyirlerinde olması ve aynı zamanda kara yollarındaki can ve mal güvenliğinin yükseltilmesi ile birlikte daha çevreci araçların kullanımının olabilmesi için yeni nesil güvenlik sistemleri ile ilgili düzenleme yapıldı. İşte detaylar…

Yeni nesil konut anlayışı Mars 19'la hayat buldu!

Avcılar’da teslim için gün sayan Mars 19 projesi, yeni nesil konut anlayışının en iyi örneklerinden biri olarak müşterilerinden takdir görüyor.

Emlak yatırımı ile vatandaşlık yeni nesil yatırımcıların gündeminde!

Yeni nesil yatırımcıların gündeminde emlak yatırımı ile vatandaşlık ve oturum hakkı elde etmek var..

Eyüp Yeni Nesil Konutları teslim tarihi!

Yeni Nesil Eyüp projesi İstanbul Eyüp'te Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirildi. Yeni Nesil Eyüp Konutları 2018 yılında teslim edilecek...

Yeşilpınar Yeni Nesil Evleri daire fiyatları!

Yüzde 15 indirim avantajı sağlanan Yeşilpınar Yeni Nesil Evleri'nde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Yeşilpınar Yeni Nesil Evleri daire fiyatları 695 bin TL'den başlıyor.

Eyüp Yeni Nesil Evleri ödeme şartları!

Yeni Nesil Eyüp projesinde dairelerin güncel fiyatları yüzde 15 indirimle beraber 695 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Yeni Nesil Eyüp 2017 güncel fiyat listesi!

Yeni Nesil Eyüp projesinde daireler 2018 yılında teslim edilecek. Ortadoğu Grup imzasıyla yükselen projede daire fiyatları yüzde 15 indirimle 695 bin TL'den başlıyor...

ABD`de yeni konut satışları düştü!

Ülkede yeni konut satışları temmuzda yüzde 9,4 gerileyerek son 7 ayın en düşük seviyesini kaydetti.

Sivas'ta yeni nesil 112 Veri Merkezi inşa edilecek!

Sivas'a Türkiye'de sadece 3 ilde bulunan yeni nesil 112 Veri Merkezi inşa ediliyor. 112 Veri Merkezinin bu yıl içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Yeni imar yönetmeliği ile çatılar nasıl olacak?

Ekim 2017 tarihi itibari ile yürürlüğe girecek olan Yeni İmar Yönetmeliğine göre çatılar nasıl yapılacak? İşte yönetmelik kapsamında yer alan yeni maddeler..

Çevreci çatılar hızla yayılıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Adil Baştanoğlu yaptığı açıklamada Çevre Haftası'nda çevreci çatıların hızla yayıldığını açıkladı

yeni nesil çatılar Haberi

yeni nesil çatılar

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Yavuz, çevreyi ve doğal kaynakları korumanın, ertelenmesi mümkün olmayan acil sorunlar arasında yer aldığını belirterek, yeni nesil çatıların çevre açısından taşıdığı avantajlara dikkati çekti.


Yavuz, Çevre Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, dünyada ve Türkiye’de sayıları artmaya başlayan bitkilendirilmiş çatı uygulamalarının doğa-şehir uyumunun çok güzel bir tamamlayıcısı olduğunu ifade etti.


Çevrenin ve doğal kaynakların korunmasının, dünyanın ertelenmesi mümkün olmayan acil sorunlarının başında geldiğini dile getiren Yavuz, "Artık dünyada bitkilendirilmiş çatı uygulamaları ve güneş panelli çatılar hızla yaygınlaşıyor. Bitkilendirilmiş çatılar oksijen üretiminden ısı adalarının azalması ve enerji verimliliğine kadar birçok sorunun çözümüne katkı sağlıyor. Güneş enerjili çatılar ise Türkiye gibi bir güneş ülkesinde çevreye saygılı, doğal kaynakları tüketmeyen ve bedava enerji sağlar." görüşünü...