16 / 05 / 2024

yeni ofis tasarımları

yeni ofis tasarımları

İnovasyon kültürünün gelişmesi için ofis ortamları adeta baştan inşa ediliyor. Teknoloji ile oluşturulan altyapılarla ofisler, yeni dönemin ihtiyaçlarına göre tasarlanıyor...

Ofis tasarımında son trendler!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren JLL’nin proje yönetimi uzmanları, önümüzdeki bir yıl boyunca ofis tasarımına yön verecek trendleri derledi.

Karbon tasarımlarıyla ofisler yaşam alanına dönüşüyor!

Kalabalık, geniş, küçük ofislere bol eşya sığdırmanın yolu pratik ofis dolaplarından geçiyor. Birçok özelliğe sahip modüller, baş üstü dolapları ofislere ferahlık katarken modern bir görünüm sağlıyor.

Fossil fark yaratan tasarımlarıyla Saat ve Saat’te yüzde 10 indirimle satışta! İşte 27 Eylül 2022 Fossil fiyat listesi

Fark yaratan tasarımlarıyla her kesimden zevke hitap eden Fossil, yeni modeli FES5197 ile detaylara önem veren zevk sahibi kadınları etkisi altına alıyor. İşte FES5197 modeli ve diğer Fossil modellerinin fiyat listesi.

Pandemi yeni ofis tasarımlarını nasıl etkiledi?

Pandeminin çalışanlara ve çalışma hayatına etkileri sürerken, ofis tanımları ve sınırları genişlemeye devam ediyor. Farklı ofis konseptleri geliştiren Assembly Buildings de, Workplace Hospitality Club kapsamında anlaştığı restoran, otel ve müzelerle esnek ve bağımsız çalışma atanları sunuyor. 

İstanbul'da meydanların yeni tasarımları için oylama başladı!

Çalışmalarına devam eden İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yarışmaya açılan Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımlarının ödül kazanan projelerin hayata geçirileceği süreçte, bugünden itibaren artık İstanbullular da söz sahibi oluyor.

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yetim tarafından kuruldu.

Giresun'da yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Giresun'daki selle ilgili, "Yeni güzergah ve yeni projelerle derelerden etkilenmeyecek yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Kolektif House yeni ofis çözümleri geliştiriyor!

Ofis beklentilerini yakından inceleyen Kolektif House, yeni ofis çözümleri geliştiriyor. Şirket, ön yatırım şartı olmadan, ofis dairelerinde kurumların ihtiyacına uygun taşınmaya hazır ofis modeline başlıyor.

Konut tasarımlarında yeni dönem: Balkon ve teras trendi!

Koronavirüs salgını sebebiyle konutta tercihler değişti. Salgın sebebiyle uzun vadede kentsel tasarım, toplu konut ve konut mimarisi için yeni kriterler ortaya çıkacak. Yapılarda kendine ait açık havaya çıkmaya imkan sağlayan balkon, teras veya bahçesi olan tasarımlar ön planda olacak...

Asmir Mimarlık Ve Yapı Tasarımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Mimarlık Ve Yapı Tasarımları Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin tL sermaye bedeli ile Ali Akbulut ve Mehmet akbulut ortaklığında kuruldu.

Ziraat Katılım Bankası yeni destek adımlarını açıkladı!

Ziraat Katılım Bankası, yeni tip koronavirüs salgınının ekonomik yaşama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle attığı yeni destek adımlarını açıkladı.

Yeni ofis tasarımlarında 'yaratıcılık' faktörü!

Capıtal Dergisi yazarlarından Ali Özgenç bu ayki yazısında, gün geçtikçe artan tüketim çağında, yoğunlaşan iş hayatının ofis tasarımlarına etkisini kaleme aldı. İşte Ali Özgenç'in o yazısı...

Mutlu bir ofis yaratmanın püf noktaları!

EDDA Mimarlık Kurucusu Eda Tahmaz, son günlerde çok konuşulan yeni nesil ofis tasarımlarında farklı dekorasyon uygulamaları ile çalışanlar için nasıl mutlu ofisler yaratılabileceğinin püf noktalarını aktardı...

Verimliliği artıran firmalardan ilginç ofis tasarımları!

Çalışanların verimini artırmak isteyen firmalar çok ilginç ofis tasarımlarına imza atıyor. İşte farklılıklarıyla şaşırtan ofisler...

Dijitalleşmeyle birlikte yeni ofis anlayışı oluşuyor! 

Ev ve sosyal yaşam konforunda ofis ortamı yaratmak öncelik haline geldi. Birçok kurum ofislerinde farklı tasarımlar uygulamaya başladı. 

yeni ofis tasarımları Haberi

yeni ofis tasarımları

Rekabette öne çıkmak, inovasyon ve yenilikçi kültürü geliştirmek için çalışma alanları da yeniden dizayn ediliyor. Para Dergisi'nin haberine göre artık geçmişten bildiğiniz ofisleri, eski verimlilik anlayışlarım unutmanız gerekiyor. Şimdi neredeyse her departmanın yeniden tasarlandığı, “yaratıcılık ortamları” var. Kısaca ofisler, verimlilik alanlarından yaratıcılık ortamlarına dönüşüyor. Artık önemli olan rekabette ön plana çıkacak'sonuçları yaratabilen şirket kültürüne, yaratıcılığa, yenilikçiliğe destek verecek ofis ortamları oluşturmak. Kısacası, ofisler, şirketlerin yönetim süreçleri, yaratım süreçleri ile uyumlu, iyi sonuçları destekleyen, değer yaratan bir fonksiyona bürünüyor. Tabii ki mobilyasından teknolojisine, tasarımına kadar yeniden yaratılmaları gerekiyor.

Özetlediğin bu konuların bir çoğu, Almanya’da kurulu olan Fraunhofer IAO Enstitüsü’nün öncülüğünde süren ve geleceğin ofis trendlerini belirleyen Office 21 Projesi’nin ortaya çıkardığı sonuçlar. Bu araştırmanın sonuçları geleceğin ofislerine gönderilen birer mesaj gibi....