28 / 08 / 2024

yeni ovp Faizsiz finans kuruluşları

yeni ovp Faizsiz finans kuruluşları

OVP'de, mali piyasaların reel sektörün finansman ihtiyacını karşılayan, yurt içi tasarrufların artmasına katkı sağlayan, finansal ürün çeşitliliğine sahip, etkin ve şeffaf işleyen bir yapıya kavuşturulması öncelikli amaç olarak tanımlandı.

Faizsiz kredi ve 100 bin TL nakit desteği ile Renault Austral sahibi olabilirisiniz...

Renault, yeni nesil SUV modeli Austral için cazip finansman seçenekleri sağlıyor. Sınırlı sayıda geçerli olan bu kampanya kapsamında hem nakit alım desteği ve hem de faizsiz kredi imkanından faydalanabilirsiniz.

Akbank'tan 20 bin TL faizsiz kredi imkanı! Akbank'tan faizsiz ihtiyaç kredisi...

Faizlerin rekor seviyelere yükseldiği bu günlerde Akbank'tan bir kampanya geldiği belirtildi. Akbank yeni müşterileri için kesenin ağzını açtı. Akbank ilk kez müşterisi olacaklara 20 bin Türk Lirası faizsiz kredi veriyor. Akbank 0 faizli kredi kampanyası bitti mi?

Faizsiz kredi için son 6 gün uyarısı geldi, hesaplara anında geçiyor! İşte bankaların Nisan 2024 kampanyaları!

Bankalar müşteri kazanabilmek için yeni kampanyalarını açıklarken, faizsiz kredi kampanyasında da artık son 6 güne girildi. İşte bankaların 0 faizli kampanyaları...

Milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi? Maaşlarda OVP etkisi!

Enflasyonla beraber hayat pahalılığını en ağır şekilde yaşayan emeklilerin büyük kısmı, asgari ücretin altında kalan maaşlarına seyyanen zam beklentisine girmesine karşın, seçim öncesi talepleri karşılanmadı. Peki milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi?

Faizsiz kredi kampanyası nedir? 5 bankanın açıkladığı detaylar belli oldu!

Yeni düzenlemeler ile birlikte kredi kartında nakit avans sayısı azalıp kredi faiz oranları da artıyor. Buna göre, bazı bankalar da hala düşük miktarlarda ve şartlara bağlı da olsa sıfır faizli kredi veriyorlar. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor?

Faizsiz evlilik kredisine kaç çift başvurdu? 

Yaşanan ekonomik kriz ve artan enflasyon ile birlikte art arda gelen zamlar yeni evlenecek çiftleri de etkilemiş durumda. Buna göre, yeni evlenen çiftlere iki sene geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisine başvuranların sayısı duyuruldu.

2 yıl geri ödemesiz faizsiz kredi imkanı! Başvurular başladı!

İki sene geri ödemesiz, faizsiz kredi başvuruları alınmaya başlandığı açıklandı. Yapılacak olan başvurular e-Devlet sistemi üzerinden olacak. Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere 48 ay vadeli, faizsiz, 2 sene geri ödemesiz 150 bin lira kredi verileceği duyuruldu.

Aile ve Gençlik Fonu 7 soruda tüm detaylarıyla! Yeni evleneceklere faizsiz 150 bin TL kredi Resmi Gazete'de yayımlandı!

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen Aile ve Gençlik Fonu Kanun Teklifi'nin bugün itibarıyla yürürlüğe alınmasının ardından başvuru tarihi, nasıl başvuru yapılacağı ve kullanım koşulları tek tek belli oldu. İşte Aile ve Gençlik Fonu 7 soruda tüm detaylarıyla...

Chery'den 2024'ün ilk kampanyası! 50 bin TL takas desteği ve 200 bin TL faizsiz kredi!

2024'ün ilk kampanyasını başlatan Chery, yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere 50 bin liraya kadar takas desteği ve 200 bin liraya kadar faizsiz kredi avantajı sağlıyor.

Faizsiz evlilik kredisinde tüm ayrıntılar netleşti! Kredi çekmek isteyenler hemen baksın!

Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı, Aile ve Gençlik Fonu kurulmasına yönelik yasa yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Yeni düzenleme ile faizsiz evlilik kredisinde ayrıntıları da netleşmiş oldu. Kredi çekmek isteyenler hemen baksın...

Merkez Bankası ve OVP tahminlerine göre SSK, Bağ-Kur emeklilerine yeni müjde: En düşük emekli maaşı 10 bin 565 TL! 

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak zammının belirlenmesinde 2023'ün ikinci yarısındaki enflasyon etkili olacak. Ancak Merkez Bankası ve OVP tahminlerine göre SSK, Bağ-Kur emeklilerinin zam oranları ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Yeni evlenenlere verilecek faizsiz kredide asgari ücret detayı! Bu limiti geçmeyecek!

Yeni evli çiftlere verilmesi planlanan faizsiz kredi ile ilgili ayrıntılar aylardır merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Aile ve Gençlik Bankası'na ilişkin ayrıntıları ortaya çıkarken, yeni evleneceklere verilen faizsiz kredide asgari ücret detayı dikkatleri çekti.

150 bin lira faizsiz kredinin detayları netleşiyor! Yaş sınırı olacak

Yeni evlenecekler merakla 150 bin TL evlilik kredisinin ne zaman çıkacağını bekliyor. Faizsiz 2 yıl geri ödemesiz kredinin detayları netleşirken yaş sınırı da koyulacağı ifade ediliyor. İşte tüm detaylar...

yeni ovp Faizsiz finans kuruluşları Haberi

yeni ovp Faizsiz finans kuruluşları


Orta Vadeli Program'da (OVP), faizsiz finans sektöründeki ürün ve hizmet çeşitliliği ile bu alanda faaliyet gösteren kuruluş sayısının artırılması öngörülüyor.  


2015-2017 dönemini kapsayan OVP'de, mali piyasaların reel sektörün finansman ihtiyacını karşılayan, yurt içi tasarrufların artmasına katkı sağlayan, finansal ürün çeşitliliğine sahip, etkin ve şeffaf işleyen bir yapıya kavuşturulması öncelikli amaç olarak tanımlandı. OVP'de İstanbul'un uluslararası bir finans merkezi olmasına yönelik çalışmalara yeni bir ivme kazandırılacağı belirtildi. 


Bankacılık sektörünün düzenleme ve denetiminin ülke ihtiyaçları dikkate alınarak uluslararası standartlar çerçevesinde geliştirileceğine yer verilen programda, finansal istikrarı korumak ve ekonomideki devresel hareketlerin etkisini azaltmak amacıyla gerekmesi halinde makro ihtiyati düzenlemeler yapılacağı ifade edildi. 


Faizsiz finans kuruluşlarının sayısı artacak 


Programda, faizsiz finans sektöründeki ürün ve hizmet çeşitliliği ile bu alanda faaliyet gösteren kuruluş sayısının artırılacağı belirtilerek,...