06 / 05 / 2024

Yeni pazar olarak İngiltereyi görüyoruz

Yeni pazar olarak İngiltereyi görüyoruz

Kentsel dönüşümün de pazarı etkilediğini söyleyen Seranit Grup Başkan Yardımcısı Baba , “Kentsel dönüşüm çok hızlı başladı, Nitelikli bir dönüşüm için bundan sonrası sindirilebilir şekilde ve doğru adımlarla ilerlenerek gerçekleştirilmeli dedi.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Tesla'nın yeni rakibi Denza N7: Fiyatlarıyla dikkat çekiyor! İşte detaylar...

Tesla’nın yeni rakibi olarak tanıtılan Denza N7, 41 dolardan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Aracın teknolojik uyumlu sistemi ise görenleri hayran bırakıyor. Özellikle de gençlere hitap eden bu otomobil modeli, şimdiden ilgi çekmeye başladı. İşte Tesla’nın yeni rakibi Denza N7 hakkındaki detaylar…

Orta Gelirliye Konut Kampanyası'nın detayları belli oldu! İşte 15 yıl vadeli 0,69 faizli Yeni Evim Kampanyası!

Orta gelirliye yönelik konut kampanyasının detayları belli oldu. Adı Yeni Evim olarak açıklanan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 sene, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti de 5 milyon TL olacak.

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

Paribu, geçtiğimiz gün “erken dönem proje” şeklinde isimlendirilen projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi amacıyla yeni bir pazar yeri olarak Box’ı hayata geçirdiğini açıkladı. Box, sekmesi bugünden itibaren işleme açılıyor.

Çelik sektörü yeni pazarlara açılıyor!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, "Yeni pazar arayışlarımız doğrultusunda çelik ithalatlarında artış gözlemlediğimiz Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika bölgeleri öne çıkan hedef pazarlarımız arasında yer alıyor." dedi.

İnşaat sektöründe Afrika yeni pazar olacak!

Limak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, inşaat sektöründe Afrika'nın yeni pazar olacağını belirtti.

Gayrimenkulde yeni pazar hedefi Çin, Hindistan ve Pakistan!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada gayrimenkulde yeni hedef pazarlar Çin, Hindistan ve Pakistan olduğunu söyledi.

GİGDER'in yeni pazar hedefleri toplantısı yarın!  

GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Akbal'ın hedeflenen yeni pazarlar ve planlanan projeleri anlatacağı basın toplantısı yarın saat 10:30'da online olarak gerçekleştirilecek.

Çelik ihracatçıları yeni pazarlara odaklandı!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada, yeni pazar arayışları doğrultusunda Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika bölgelerini radara aldıklarını dile getirdi.

İstanbul’da 151.9 bin metrekare yeni ofis alanı pazara girdi!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, "Gayrimenkul pazarı olarak ihtiyacımız olan yurt dışı talebi. Uluslararası şirketlerin Türkiye'yi bölgesel üs olarak kullanmalarına ihtiyacımız var. Çünkü geçmişte bunu görüyorduk. Bunun tekrar artışa geçmesini bekliyoruz, sinyalleri aldık" dedi.

TBM'nin yeni hedefi: Endonezya, Singapur ve Malezya!

ASEAN bölgesini Asya'nın yeni kaplanları olarak gören Türkiye Müteahhitler Birliği, özellikle Endonezya, Singapur ve Malezya'nın potansiyeline önem veriyor ve Malezya'nın, altyapı projelerinde Türk firmalarıyla çalışma arzusuna dikkat çekiyor.

Gayrimenkulde yeni formül: Yenile-sat!

Son zamanlarda gayrimenkul sektöründe yaşanan düzeltmeyi de ‘yeni pazar şartlarına adaptasyon’ olarak yorumlayan Hilmi Uytun, konutların içinde yapılacak olan yenilemelerin satışı hızını ciddi oranda artırdığını söyledi.

Yeni pazar olarak İngiltereyi görüyoruz Haberi

Yeni pazar olarak İngiltereyi görüyoruz

İnşaat sektörünün zorlu bir yılı geride bıraktığını söyleyen Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, 2016 pazarına umutlu baktıklarını belirtti. 


Konut sahiplerinin fikirleri alınmalı” dedi.  Baba, yıllık 18,5 milyon metrekarelik üretim kapasiteleri ile yapı malzemeleri pazarının yaklaşık yüzde 15’lik kısmını oluşturduklarını kaydetti.


350 milyon liralık cirolarının yüzde 28’inin ihracattan geldiğini ifade eden Baba, şöyle devam etti: “İhracatımızın yüzde 40’ını Kuzey Avrupa ülkelerine yapıyoruz. Yeni pazar olarak ise İngiltere’yi görüyoruz.


Önümüzdeki yıl bu pazarda daha aktif rol oynayacağız.” Baba, 2016 yılında yeni yatırımlardan ziyade yeni ürünler ile pazarda yer alacaklarını...