03 / 07 / 2024

yeni RP 340 pres

yeni RP 340 pres

RIDGID RP 340 pres makinesi şantiyede daha önce olmadığı kadar hızlı çözümler sunuyor ve RP 340 modeli önceki modellerden yüzde 30 daha küçük ve yüzde 17 daha hafif...

Zeytinburnu Veliefendi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki son binalar da yıkılıyor! Yeni projeyle 185 bağımsız birim geliyor!

Çırpıcı Veliefendi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etabındaki son 6 bina da yıkılıyor. Söz konusu alanda hayata geçirilecek olan yeni projeyle 185 bağımsız bölümün hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Raylı sistem ağlarının toplam uzunluğu 340 kilometre oldu!

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da tamamlanan raylı sistem ağının toplam uzunluğunun  340 kilometreye kadar çıktığını belirtti. 

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

O paralar için yeni yıl müjdesi geldi! Hesaplara peş peşe 3 bin 340 lira yatırılacak! Sakın kaçırmayın!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen o paralar için yeni yıl müjdesi geldi...Hesaplara peş peşe 3 bin 340 lira yatırılacak... Sakın kaçırmayın...

Hesaplara peş peşe 3 bin 340 lira yatacak! Yeni yıl öncesi son dakika müjdesi geldi! Bu paraları almayı aman unutmayın!

Hesaplara peş peşe 3 bin 340 Türk Lirası yatacak! Yeni yıl öncesi resmen son dakika müjdesi geldi! Bu paraları almayı aman unutmayın...

Altın fiyatı bu kadar olacak! Uzman isim yeni rakamı bir çırpıda açıkladı

Altın fiyatları hafatnın yeni işlem gününe de yükselişle başladı. Altın fiyatlarının yükselişine devam edeceğini söyleyen uzman analist Belgin Maviş, altın fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Peki altın fiyatları ne kadar olacak? Ayrıntılar haberimizde...

TOKİ'den o ile son dakika müjdesi! Ev almak isteyenler dikkat! 340 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için start veren TOKİ, Bilecik'te 340 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar Polis Merkez Amirliği'nin yeni hizmet binasının temel atma törenini gerçekleştirdi. Yeni hizmet binasının 8 ay içerisinde bitirilmesi bekleniyor.

Van'da harabe evde yaşayan aileye yeni ev inşa edildi!

Van'ın Gürpınar ilçesi Akpınar Mahallesi'nde harabe evde yaşayan Yılmaz ailesi için yeni ev inşa edildi.

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

Karadağ'daki yeni emlak yasası Ortodoksları sokağa döktü!

Karadağ'da bulunan Sırp asıllı Ortodokslar, parlamentonun oylamaya hazırlandığı yeni emlak yasası protesto etti.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binası 2 yıl erken bitirilecek!

56 milyon 340 bin TL’ye ihale edilen ve Şubat'ta inşaatına başlanan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının tamamlanma tarihi 2021 yılından 2019'a çekildi.

yeni RP 340 pres Haberi

yeni RP 340 pres


RIDGID RP 340 pres makinesi şantiyede daha önce olmadığı kadar hızlı çözümler sunuyor ve RP 340 modeli önceki modellerden yüzde 30 daha küçük ve yüzde 17 daha hafif. Ancak yine de performansından ödün vermiyor bu da yüzde 25 daha uzun servis ömrü anlamına geliyor. Ve maksimum esneklik için, RP 340 benzersiz bir özellik sunuyor: doğrudan şehir elektriği veya batarya ile aynı ürünü kullanabileceğiniz anlamına gelen değiştirilebilir güç kaynağına sahip.


RIDGID yıllardır pres çözümlerinde pazara yenilikçi ürünler sunarak, müteahhitlerin bakır, paslanmaz çelik, çok katmanlı ve PEX boruların güvenilir ve su geçirmez bağlantılarını dört saniyeden daha az sürede yapmalarını sağlar. RIDGID’in pres makinesindeki son yeniliği RP 340 pek çok fayda sunuyor: 


Küçük, hafif ve kullanışlı

Kompakt RP 340 hızı ve kullanışlılığı ile müteahhitlerin zahmetsizce...