15 / 05 / 2024

yeni Samsun Ayvacık projeleri

yeni Samsun Ayvacık projeleri

Anadolu'nun doğal güzelliklerinden olan 'Saklı Cennet' Ayvacık, yıllardır beklediği turizm yatırımlarına kavuşuyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi, panoramik manzarasıyla görenleri kendisine hayran bırakan Ayvacık'la 8 turizm yatırımı gerçekleşecek.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Ayvacık'ta tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde büyük tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğinden meydana gelen metruk binalar yıkılıyor.

Ayvacık Küçükkuyu'da imar tartışması!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Küçükkuyu beldesinde, yeni imar planı dijital ortama taşınırken, rant iddiaları da alevlendi.

TOKİ Ayvacık'ta 40 konut için kuralar çekildi!

2017 yılında Ayvacık'ta meydana gelen depremde evleri hasar gören vatandaşlar, TOKİ tarafından inşa edilen yeni evlerine kavuştu. AFAD tarafından Yukarıköy, Çamkalabak ve Kızılkeçili'deki 40 adet afet konutun hak sahipleri belirlendi.

Samsun Ayvacık Arap yatırımcıların popüler adresi oldu!

Türkiye'nin yeni gözde ilçeleri arasında yer alan Samsun Ayvacık, Arapların yatırımcıların popüler adresi oldu...

Çanakkale Ayvacık'a 340 tane yeni bina yapılacak!

Çanakkale Ayvacık'a yeni dönemde 340 tane yeni bina inşaatı yapılacak. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ''şuan teslim edilen 200 konut yeni dönemde 340 tane yeni binamızın inşaatına başlayacağız” dedi.

TOKİ Çanakkale Ayvacık'a 157 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Çanakkale İli Ayvacık İlçesi'nde toplamda 157 adet yeni konut inşa edecek.

Ayvacık MYO’nun yeni binası tamamlandı!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksek Okulu’nun yeni binası halka tanıtıldı.

Samsun Ayvacık'a 465 milyon TL'lik yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada “Suyla barışık olmayan asfaltın ömrü de kısa oluyor. Onun için yerli olan beton yol yapımına başladık” dedi.

Ayvacık Belediyesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri Ayvacık'ta!

19 Mayıs Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, proje üretmek için Ayvacık İlçesini seçtiler.

Çanakkale Ayvacık'taki binalar neden yıkıldı?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği ekipleri Ayvacık'ta hasar gören binaları incelemeye aldı. Ekip, binaların mühendislik hizmeti almadığı için yıkıldığını söyledi.

Ayvacık Taşağıl Köyü'ndeki kontrollü olarak yıkıldı!

Ayvacık Taşağıl Köyü'ndeki caminin minaresi tehlike oluşturması nedeniyle kontrollü olarak yıkıldı.

Çanakkale Ayvacık’ta bin 8 yapı hasarlı!

Çanakkale Ayvacık’ta deprem felaketi bitmiyor. Bölgede yapılan hasar tespit çalışmalarına göre bölgede 1008 yapıda hasar tespit edildi. 895 adet konutun ise zarar bedelinin tespiti tamamlandı.

yeni Samsun Ayvacık projeleri Haberi

yeni Samsun Ayvacık projeleri

Ayvacık Turizm Eylem Planı kapsamında yapılacak Saklı Cennet'teki yatırımlara 7 Haziran milletvekili seçiminin ardından başlanacağı açıklandı. Karadeniz Bölgesi'nin en uzun baraj gölü ve yüzer adaları ile doğa harikası bir coğrafyaya sahip Ayvacık, ortasından geçen Yeşilırmak-Suat Uğurlu ve Hasan Uğurlu Baraj Gölleri ile yerleşim bakımından Landwasser Irmağı kenarında kurulu Davos'a benziyor. Doğal güzellikleri ile göz kamaştıran ilçede 26 bin kişi yaşıyor. Samsun'a 60 km uzaklıktaki şirin ilçe, devlet bütçesiyle 11 milyon TL'ye inşa edilen Eynel Köprüsü'nün kattığı estetik ve görsel şölen ile turizm şirketlerinin gözdesi. Daha önce potansiyeli fark edilmemesine rağmen şimdilerde çok sayıda özel sektör yatırımcısının ilgisini çeken Ayvacık, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile kapılarını ulusal ve uluslararası turizme açmaya hazırlanıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Samsun ve Çevresi Turizm Alt...