03 / 05 / 2024

yeni seat arona özellikleri

yeni seat arona özellikleri

Seat Arona baştan aşağı yeniden tasarlandı. Yeni tasarım ön ızgara spoiler, full LED ön farları ile daha heybetli bir görünüme sahip. Teknoloji ve güvenlik paketi ile sizi şaşırtacak Yeni Arona’nın özellikleri ve  fiyat listesi şöyle!

Seat Mart 2024 fiyat listesi! Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco'nun güncel fiyatları neler?

İspanyol otomobil markası olan Seat, mart ayının fiyat listesini duyurdu. Açıklanan bu rakamlar geçen aya oranla bin lira daha yükseldi. Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco yeni ayda ne kadar oldu? 

Seat Arona SUV'da yeni fiyatlar yok artık dedirtti!

Seat otomobil üreticisi; Arona, Ateca ve Tarraco gibi SUV modelleri ile Türkiye'de dikkat çekiyor. Yayımlanan güncel otomobil fiyat listelerine bakıldığında da Seat Arona SUV fiyatı dikkat çekti. 

Seat SUV modellerinin fiyatlarını güncelledi...

Seat, Türkiye'deki otomobil pazarında Arona ve Ateca SUV modelleri ile birçok vatandaşın dikkatini çekmekte. Marka tarafından yayımlanan güncel Seat fiyat listesine bakıldığında, Arona SUV otomobil modelinin birçok farklı modele kıyas ile uygun olduğu belirtildi. İşte haberin detayları...

Seat’tan indirim fırtınası! Arona’ya tamı tamına 102 bin TL indirim geldi!

Kasım ayına özel fiyat listelerini paylaşan Seat, Arona modeline tam 102 bin TL indirim yaptığını açıkladı. Seat, Arona modelinin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Seat’tan bir müjde daha! Eylül ayının ardından bu ay da Arona’ya zam yok!

Ekim ayına girilmesiyle beraber Seat’tan peş peşe müjdeler gelmeye devam ediyor. Seat, ekim ayı kapsamında Arona modeline zam yapmadığını açıkladı.

Seat İbiza’nın ekim ayı fiyatı belli oldu! İbiza’ya eylülün ardından bu ay da zam gelmedi!

Seat, ekim ayına girer girmez tüm modellerinin yeni fiyat listesini yayımlamaya başladı. İbiza modelinin de yeni fiyat listesini paylaşan Seat, bu modele ekim ayında zam yapmadığını duyurdu.

Seat’tan müjde üstüne müjde! İbiza ve Arona’dan sonra Tarraco’ya da zam gelmedi!

Seat’tan müşterilerine eylül ayında peş peşe müjde geldi. Seat, eylül ayında güncellediği fiyat listelerine göre İbiza ve Arona’nın ardından Tarraco modeline zam yapmadı.

Seat Ateca’nın kampanyalı fiyatında 47 bin 700 TL indirim! İşte yeni fiyatlar...

Seat’tan Ateca modeli için peş peşe iki müjde birden geldi. Önce eylül kapsamında Ateca modeline zam yapmayan Seat, daha sonra da kampanyalı satış fiyatında 47 bin 700 TL indirim yaptığını duyurdu.

Seat Arona almak isteyenlere müjde! Arona’ya bu ay zam gelmedi!

Seat, her ayın başında gelenek haline getirdiği fiyat listesini güncelleme işlemini bu ay da gerçekleştirdi. Seat’ın revize ettiği fiyatlara bakıldığında Arona modeline zam gelmediği görüldü.

Seat İbiza alacaklara müjde! İbiza’nın Eylül 2023 fiyatı değişmedi!

Seat, her ay olduğu gibi yine yeni ayla beraber tüm modellerinin fiyat listesini revize etti. Ancak, Seat’ın en çok sevilen ve satılan modellerinden İbiza’ya bir zam gelmediği öğrenildi.

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco Eylül fiyatları açıklandı! Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar?

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco güncel Eylül 2023 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

Seat, Ateca modeline tam 100 bin TL zam yaptı! Ateca’nın yeni fiyatını görenler resmen gözlerine inanamadı!

Ağustos ayında tüm modellerinin fiyat listesini revize eden Seat, Ateca modeline tam 100 bin TL zam yaptığını açıkladı. Seat’ın zam haberinin ardından Ateca’nın yeni fiyatı merak konusu oldu.

Seat Leon’a şok zam! Tam 99 bin TL zam geldi!

Seat’ın en çok sevilen ve en efsanevi modellerinden olan Leon’a ağustos ayı kapsamında tamı tamına 99 bin TL zam geldi. Seat, Leon modelinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

yeni seat arona özellikleri Haberi

yeni seat arona özellikleri

Yeni Arona teknolojiyi adeta içselleştirmiş. Araç bilgileri sürüş yardımcıları ve yol navigasyon programına kadar her şey 9.2 inch multimedya sisteminin içerisinde. Yeni Seat Arona otomatik park asistanı sayesinde park alanlarını sizin için tarayarak sıkışık noktalara paralel veya dikey park için en uygun yaklaşıma karar veriyor. Onrasında direksiyonun kontrolünü eline alarak her seferinde mükemmel bir şekilde park ediyor.

Full Link özelliği de eklenen Yeni Seat Arona mobil cihazlarına bağlanarak dikkatini yoldan ayırmadan istediğin müziği açmanı sağlıyor.

İyi bir ses sistemi olmadan müziğin tadının çıkmayacağından hareketle yola çıkan Yeni Seat Arona eşsiz bir ses tecrübesi için 6 hoparlör, subwoofer ve 300W amfiden oluşan Beats Audio ses sistemi ile sizi kendisine hayran bırakmak için çabalıyor.

Kablosuz şarj ünitesi ile akıllı telefonlarınızı otomatik şarj...