07 / 05 / 2024

Yeni Şehir kaç metrekarede kurulacak

Yeni Şehir kaç metrekarede kurulacak

Yeni Şehir kaç metrekarede kurulacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Detaylarıyla tanıtım filmi ortaya çıkan Yeni Şehir projesinin yüzde 42'lik alanı yeşil alana ayrılmış durumda.

TOKİ Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 168 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçedeki 168 yeni konutu kaçırmayın...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy Yenişehir Evleri kuraları ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 evler için kaç TL ara ödeme yapılacak?

Yenişehir Evleri projesi için başvurular 2 Haziran 2023 tarihinde sona ermişti. Peki THY Emlak Konut GYO Arnavutköy Yenişehir Evleri kuraları ne zaman? İşte ayrıntılar...

Akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL? Sürücüler şimdi göz atın!

Döviz ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmanın akaryakıt fiyatları üzerindeki yukarı yönlü yansımaları sürüyor. Peki akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL?

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 ne kadar? Yenişehir Evleri'nin taksitleri kaç TL?

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 ne kadar? Yenişehir Evleri'nin taksitleri kaç TL? İşte Yenişehir Evleri fiyat listesi ve ödeme tablosu...

TOKİ'den Bursa Yenişehir'e ucuz konut geliyor! 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Yenişehir 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Yenişehir projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Yenişehir 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır Yenişehir'de müteahhit kaçtı, vatandaş mağdur oldu!

TOKİ tarafından, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde Sur mağduru ve dar gelirli aileler için yapılan konutlar oturulmadan kullanılamaz hale geldi. Mağdur TOKİ sakinleri, dün site yönetimine giderek eylem yaptılar...

Mersin Yenişehir'de kaçak yapıya geçit yok!

Yenişehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Ekipleri, İsmet İnönü Bulvarı Yelken Kulübü arkasında bulunan plajdaki üç adet barakanın yıkımını gerçekleştirdi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi'nden kaçak yapılara geçit yok!

Yenişehir Belediyesi Eş başkanları Selim Kurbanoğlu ve Ülkü Baytaş , İmar Şehircilik ve Zabıta müdürlüğüyle yapılan toplantı hakkında açıklamalarda bulundu..

Metin Anıl: İnegöl Yenişehir'le planlanmalı!

Bursa'nın İnegöl ilçesi gelecekte ovada değil, kuzeydeki tarım dışı arazilere doğru büyümek istiyor. İş çevreleri İnegöl'ün büyümesinin komşu ilçe Yenişehir ile birlikte planlanması gerektiğini düşünüyor.

Yenişehir'e 104 yataklı huzurevi açılıyor!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatının yüzde 80'lik tefrişatı tamamlandı" dedi.

Yenişehir'in yeni huzurevi Nisan'da açılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatı TOKİ tarafından yapıldı." dedi.

Yenişehir Belediyesi kaçak yapıların yıkım işlemini başlattı!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Yenişehir Voyvoda Camii restore ediliyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan tarihi camiiler Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor. Yenişehir’deki en eski camilerinden biri olarak bilinen Voyvoda (Çınarlı) Camii Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor..

Yeni Şehir kaç metrekarede kurulacak Haberi

Yeni Şehir kaç metrekarede kurulacak

Yeni Şehir projesi, 7.5 milyonluk nüfusuyla Türkiye'nin İstanbul'dan sonra en büyük ikinci şehri olacak. Yeni Şehir kaç metrekarede kurulacak sorusunun yanıtından önce biraz projeden bahsedelim. 


Toplam 108 milyon metrekare yollara ayrılı olan Yeni Şehir'de yollar 8 şeritli tasarlandı. 33 milyon metrekaresi Ispartakule ve Bahçeşehir'den oluşacak Yeni Şehir projesinde 37 milyon metrekare yeşil alan ile 30 milyon metrekare Kanal İstanbul bulunacak. 



146 milyon metrekareyi bulan yeşil alandan oluşan projede yeşil alanlar yüzde 42'lik alanı kapsıyor. 10 köprüden oluşacak olan Yeni Şehir projesinde 460 gökdelen, teras evler ve villalar yer alacak. 


Köprülü kısımda 150 bin ve gökdelenlerin olduğu yerde 160 bin araç kapasiteli otoparkların bulunacağı Yeni Şehir projesinde camiler, kültür eğitim merkezi, Osmanlı...