26 / 05 / 2024

yeni soma adliyesi nerede

yeni soma adliyesi nerede

Manisa Soma’ nın en büyük ihtiyaçları arasında yer alan yeni Adliye Sarayı’ nın 5 Kasım’da yapılan ihalesinin ardından ihaleyi alan yüklenici firma tarafından çalışmalar başlatıldı...

Ankara'nın yeni adliyesi için çalışmalar başladı!

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet yeni adliye binası için toplantı düzenledi. Feyzioğlu, yeni adliye binası için çalışmaların başladığını açıkladı.

Manisa Soma'ya 28 derslikli yeni okul için protokol imzalandı!

Manisa’nın Soma ilçesinde hayata geçirilecek olan 28 derslikli Yunusemre İmam Hatip Ortaokulu yapımı için Manisa Valiliği’nde protokol imzalandı.

Soma İstasyon Mahallesi'ne yeni meydan!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi’nde çalışmaları başlatılan meydan projesini inceledi.

Gerze Adliyesi için yeni hizmet binası yapılacak mı?

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a Gerze Adliyesi'nin yeni bir hizmet binasına taşınıp taşınmayacağını sordu..

Niğde Adliyesi'ne yeni bina yapılıyor!

NİĞDE Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Niğde Adliyesi yeni binasının inşaatının devanı ettiğini söyledi.

Ankara Adliyesi için yeni bina önerisi!

Ankara Adliyesi ek hizmet binasına ödenen kiranın, beş yıl için yaklaşık 20 milyon lira olduğunu açıklandı. CHP’li Gök, “Fiziki şartları yetersiz olan binaya bunca parayı vermek yerine modern bir bina inşa edilirdi” dedi.

Soma'ya yeni imam hatip lisesi!

Soma'ya yeni bir İmam Hatip Lisesi sözü veren Güral Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Güral dev kampüs tarzındaki okul için startı verdi. Turgutalp'te bulunan eski İmam Hatip Lisesi binalarının yıkım çalışmaları ise başladı.

Soma'ya kurulacak yeni OSB onaylandı!

Soma'da iş çeşitliliğini arttırma ve yeni OSB kurulması için çalışmalar yoğunlaştı. Soma Organize Sanayi Bölgesiyle ilgili kurulan müteşebbis heyetinin hazırladığı protokol, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından onaylandı

Soma'da 2 okulun açılış töreni yapıldı!

Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Soma'ya yaptığı son okul Seher Ali Ortaokulu ve Soma Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışı yapıldı. Açılış sırasında ise yeni bir okulun protokolü imzalandı.

Soma Otogarı bitmek üzere!

Soma'nın yeni otogarında çalışmalar hızlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yeni otogarı 2016 yılı içerisinde açmayı planladıklarını söyledi. İşte otogar projesinin ayrıntıları...

Soma'ya modern otogar!

Soma'nın yeni otogarında da çalışmalar hızlandı. Projenin büyük ölçüde tamamlandığına dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yeni otogarı 2016 yılı içerisinde açmayı planladıklarını söyledi.

Manisa Soma'ya oto terminal geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’da devam ettirdiği yeni oto terminalinde çalışmalar hızla ilerliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yeni otogarı 2016 yılı içerisinde açmayı planladıklarını söyledi.

Manisa Soma'ya yeni otogar geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’da devam ettirdiği yeni oto terminalinde çalışmalar hızla ilerliyor.

yeni soma adliyesi nerede Haberi

yeni soma adliyesi nerede


Soma’nın en büyük ihtiyaçları arasında yer alan yeni Adliye Sarayı’nın 5 Kasım’da yapılan ihalesinin ardından ihaleyi alan yüklenici firma tarafından çalışmalar başlatıldı.


Yaklaşık 20 Milyon liraya mal olacağı belirtilen Soma Adliye Sarayı’nın ihalesi 5 Kasım tarihinde Adalet Bakanlığı’nca yapılmıştı. İhale sonrasında yüklenici Müteaahhit 85 Evler bölgesinde Korupark’ın hemen üstünde Adliye Sarayı için ayrılan alanda çalışmalara başladı.


Yapılan girişimler sonucunda Adliye Sarayı’nın ihalesinin gerçekleştirildiğini kaydeden Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan, “Milletvekillerimizin desteği ile adliye sarayının ihalesi sonrasında çalışmalar başladı. Biz şimdiye kadar bu tür büyük ve kalıcı eserleri Soma’ya kazandırdığımız için kendimizi mutlu hissediyoruz. Gördüğümüz kadarı ile vatandaşlarımız da böyle büyük yatırımların Soma’ya yapıldığını görünce onlarda mutlu oluyorlar. Biz bu mutluluğu vatandaşlarımızda görüyoruz. Soma son yıllarda çok büyük yatırımlara kavuştu...