18 / 05 / 2024

yeni statların inşaatı

yeni statların inşaatı

Gençlik ve Spor Bakanlığı′nın 2011 yılında başlattığı UEFA ve FIFA kriterlerine uygun yeni stat inşaatları hızla devam ediyor. Proje kapsamında 14 stadın maliyeti 2 milyar TL’yi bulacak.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatında son durum ne?

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Kilis'te Avrupa Birliğince (AB) finanse edilen Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatını denetledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

CSO'nun yeni binasının inşaatında çalışan işçilere teşekkür konseri!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın inşaatı devam eden yeni salonundaki ilk konser, inşaatta ter döken işçiler için verildi.

Yeni Ercan Havaalanı'nın inşaatına 'koronavirüs' engeli!

Dört yıl önce yapımına başlanan Yeni Ercan Havaalanı inşaatını bu kez de salgın durdurdu. Şantiyede, 5 pozitif vaka incelenince çalışmalar durduruldu.

Yeni alınan inşaat işleri Temmuz'da yüzde 14.8 arttı!

‘Türkiye İMSAD Temmuz 2020 Sektör Raporu’na göre, Ocak-Mayıs döneminde 6 sektörün üretiminde artış yaşandı ve inşaat sektöründe talep artışı yaşandı. Koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen inşaat sektöründe yeni alınan inşaat işleri Temmuz'da 14.8 puan arttı...

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor!

Ordu'da, UEFA standartlarında inşa edilen Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında sona geliniyor. Projenin kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

Yeni AKM'nin inşaatında sona geliniyor!

Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu, bugünkü yazısında ''Yeni AKM projesinin inşaat çalışmaları''nı kaleme aldı. İşte o yazı...

AB Konseyi binasının inşaatında kaçak işçi çalıştırıldığı iddiası!

Avrupa Birliği (AB) Konseyinin Brüksel'de bulunan 321 milyon avroya mal olan yeni binasının inşaatında kaçak işçi çalıştırıldığı iddia ediliyor.

yeni statların inşaatı Haberi

yeni statların inşaatı

Gençlik  ve Spor Bakanlığı′nın 2011 yılında başlattığı UEFA ve FIFA kriterlerine uygun yeni statlar inşa projesi hızla devam ediyor. Proje kapsamında Trabzon, Bursa, Sivas, Gaziantep, Samsun, Malatya, Ankara, Sakarya, Eskişehir, Konya, Afyon, Hatay, Adana ve Antalya gibi şehirlerde inşaatların hızla yükseldiği ve birkaç tesisin tamamlanmak üzere olduğu belirtiliyor. Kulüplere rahat bir nefes aldırıp, gelirlerini artıracak bu yeni modern statlar sayesinde Türkiye uluslararası organizasyonlarda  ilk aranılan ülke haline gelecek.  Yapımı süren statlarda dikkat çeken en önemli özelliklerden birisi de, 1950′li yıllardan kalma beton yığınlar yerine, şehrin dokusuyla uyumlu yeşil alanlara geniş yer ayrılmasına özen gösterildi.

Yapımı devam eden yeni statlar şunlar:


Trabzon Akyazı Stadı: Çeşitli bürokrasi sıkıntıları yüzünden yapımı bir hayli uzadı. Akyazı’da sahile inşa edilecek stadın 41 bin 461 seyirci kapasitesi...