09 / 05 / 2024

yeni tepe fikirtepe fiyatları

yeni tepe fikirtepe fiyatları

Yenitepe Kadıköy Fikirtepe'de metrekare fiyatı 4 bin 400 TL'den başlıyor. 1.100 konutluk Yenitepe Kadıköy Fikirtepe projesi Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat imzasını taşıyor...

Yeni Fikirtepe'de hem yüzde 5 indirim ve 60 ay vade fırsatı! 

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi ile Anadolu Yakası'nın çehresi değiştiriliyor. Peki Yeni Fikirtepe'de konut fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe satışta! 18 etapta 10 bin yeni konut geliyor!

Güvenli, konforlu evleri; sosyal alanları, parkları, bahçeleri, caddeleri, geniş bulvarlarıyla dikkatleri çeken Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi satışa sunuldu. İşte Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesiyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut GYO'nun yeni projesi Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'nin tüm detayları belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun yeni projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de ön talep başladı! Fikirtepeye 10 bin yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de ön talep süreci başladı. Toplam 11 bin bağımsız bölüm yer alacak proje, 18 etap halinde hayata geçirilecek...

Yeni Fikirtepe için geri sayım başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sezayi Köse, Fikirtepe için hazırlanan yeni imar planının askıya çıktığını dile getirerek, bir aylık süreç sonrasında uygulamaya geçileceğini belirtti.

Tepe Nautilus'ta yeni markalar faaliyete başladı!

Pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren Tepe Nautius'ta markalar teker teker kepenk indirmeye başlamıştı. Son dönemde AVM'de yeni markaların faaliyete geçmesi ile Tepe Nautilus'un eski günlerine dönmesi bekleniyor. 

Tepe Home yeni mağazalar açmak için düğmeye bastı!

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan yaptığı açıklamada, "Güçlü olduğumuz perakende mağazacılık alanında yeni satış noktaları açmaya devam edeceğiz" dedi.

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

Fikirtepe yeni imar planına kavuşuyor!

Kentsel dönüşüm mağdurlarına müjdeleri peş peşe veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe için yeni imar planı hazırlandığını söyledi.

Tepe Home yıl sonuna kadar 4 yeni mağaza açacak!

Tepe Home, yatırımlarını sürdürüyor. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza açmayı planladıklarını ifade etti...

Yeni bir Fikirtepe projesi yaşanmaması adına bu genelgeyi yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ülkemizde yeni bir Fikirtepe projesi yaşanmaması adına aslında bu genelgeyi yapmış olduk, bu kanun düzenlemesini Meclisimizden çıkarmış olduk" dedi...

Tepe-Sera'nın Fikirtepe ihalesi iptal!

Tepe-Sera Adi Ortaklığı, Fikirtepe'de 160 kadar arsa sahibinin paylarını satın almak için harekete geçmişti. Yüzde 98 oranında anlaşma da sağlanmıştı ancak yüzde 2'lik kısım ihaleye itiraz etti ve ihaleyi iptal ettirdi..

Elite Concept Fikirtepe yeni fiyat listesi!

Elite Concept Fikirtepe yeni fiyat listesi 565 bin TL'den başlıyor. Elite Concept projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

yeni tepe fikirtepe fiyatları Haberi

yeni tepe fikirtepe fiyatları


1.100 konutluk Yenitepe Kadıköy Fikirtepe projesi 200 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Yenitepe Kadıköy Fikirtepe projesi Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat imzasını taşıyor.



Yenitepe Kadıköy Fikirtepe fiyatları metrekare satışlarında 4 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor.  Yenitepe Kadıköy Fikirtepe projesinde dairelerin büyüklüğü 64 metrekareden başlayıp, 302 metrekare arasında değişiyor.


21 katlı 4 blok olarak inşa edilen Yenitepe Kadıköy Fikirtepe projesi içerisinde dükkanlar ve home ofisler bulunuyor. Yenitepe Kadıköy Fikirtepe projesi içerisinde 2 bin 500 metrekarelik sosyal tesiste, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları bulunuyor.


30 bin metrekare arsa alanında konumlandırılan Yenitepe Kadıköy Fikirtepe'de konut teslimlerinin ruhsat alındıktan 24 ay sonra yapılması hedefleniyor. Yenitepe Kadıköy Fikirtepe projesinde 1+1 konutlardan 4+1 konutlara kadar alternatifler yer alıyor. 



Telefon: 0 216...