30 / 04 / 2024

yeni yapı inşaat alibeyköy 6. Levent

yeni yapı inşaat alibeyköy 6. Levent

Emlak Konut GYO İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin ikinci oturumu yapıldı. 6. Levent ihalesine en yüksek teklif 168 milyon 150 bin TL olarak Yeni Yapı İnşaat ile Taca İnşaat'tan geldi.

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 5.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Cengiz tarafından kuruldu.

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gök tarafından kuruldu.

Yeni Ekoloji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ekoloji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Akaluk ve Mehmet Salih Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Yeni Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeni Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Yapı - Yapı İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Yapı-Yapı İnşaat İş Geliştirme Direktörü Orkun Komutekir, iki tane lüks konut projesi inşa edeceklerini dile getirdi.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için 1.500 kişi istihdam edilecek!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu), Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için bu ay 220, toplamda ise 1.500 personelin istihdam edileceği belirtildi.

İstanbul Boğazı'nda yeni bina inşaatları yapılıyor!

Bir süredir İstanbul'un Boğaziçi ön görünüm bölgesinde çok sayıda yeni bina inşaatı yapılıyor. Bunların bir kısmı kişilere ait özel yapılar. Bir kısmı ise polis, vali, asker gibi birimlere ait sosyal tesislerinin inşaatları...

Yeni AKM inşaatının yüzde 57'si tamamlandı!

Taksim'de yapımı hızla süren Yeni Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) inşaatında sona gelindi. Merkezin 2021 yılının sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Birleşik Krallık yapı inşaat izinlerini hızlandırdı!

Birleşik Krallık Yerel Yönetim ve Konut İşleri Bakanı Robert Jenrick, inşaata elverişli alanlar, "üç kategoride" değerlendirilecek. 'Hastane, okul ve konut' inşası için yapı inşaat izinleri otomatik olarak verilecek.

yeni yapı inşaat alibeyköy 6. Levent Haberi

yeni yapı inşaat alibeyköy 6. Levent

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. İhale kapsamında satışa sunulan 6. Levent'in birinci oturumu 21 Ocak'ta yapılmıştı. 


Toplam 16 teklifin sunulduğu 6. Levent ihalesinin birinci oturumuna en yüksek teklif 3 firmadan gelmişti. En yüksek teklifin 25 milyon TL olarak geldiği ihaleye en yüksek teklifi veren firmalar şu şekilde; Siyahkalem İnşaat-Gülsa İnşaat, Sur Yapı-Hatay Akpınar ve Eroğlu Yapı İnşaat.


Emlak Konut 6. Levent ihalesinin ikinci oturumunda ise en yüksek teklif Yeni Yapı İnşaat - Taca İnşaat'tan geldi. Firma, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 442 milyon 500 bin TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 168 milyon 150 bin TL teklif verdi. Ayrıca firma ihalenin birinci...