29 / 04 / 2024

yeni yıldaki lojman kiraları

yeni yıldaki lojman kiraları

2015 yılında uygulanacak lojman kira bedelleri, 31 Aralık 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile belirlendi. Peki, lojman kiraları ne kadar? İşte lojman kiraları 2015....

Vatandaşların yeni yıl dileği 'kiraların düşmesi' oldu!

Pek çok vatandaşın yeni yıldaki dileklerinin arasında kira bedellerinin düşmesi de yer aldı. Fahiş oranlarda artan kira bedelleri, milyonları zor duruma düşürüyor...

4 yıldır fiyatı değişmedi ama yeni yılda yüzde 200 zamlanacak!

Plastik poşetlerin yeni yıldaki fiyatı için zam teklifi sunuldu. 4 yıldır 25 kuruştan satılan poşetlerin yeni fiyatının 75 kuruş olması talep edildi.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda’ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toplam 9 ofisin de bulunduğu projede daireler 91 ile 204 metrekareden oluşuyor.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Toplam 192 daireden oluşan projede daireler Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına sahip.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda ön talep toplanıyor!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları” için ön talep toplamaya başladı.

Adıyamanlılar Vakfı’nın Yeni Yönetim Kurulu toplantı yaptı!

Kısa bir zaman önce vakıf bayrağını Ömer Özkartal’dan devralarak göreve başlayan Ramazan Aksoy, ilk yeni Yönetim Kurulu toplantısını Mütevelli Heyet üyeleriyle birlikte kahvaltıda bir araya gelerek gerçekleştirdi.

BİM-FED yeni yönetim kuruluyla devam edecek!

BİM-FED. 4'uncü döneminde sektörün geleceğini kurgulayacak. Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (BİM-FED), 7 Şubat Cumartesi Günü Wyndham Otel'de düzenlediği kahvaltılı toplantısında yeni yönetim kurulu ile bir araya geldi.

İşte konutta yeni yılın ilk kampanyaları!

Markalı inşaat projeleri yeni yılda da kampanyalarına devam ediyor. Peşine yüzde 12'ye varan indirimlerden ya da 84 ay faizsiz taksit seçeneklerinden yararlanarak ev sahibi olabilirsiniz. İşte konutta yeni yılın ilk kampanyaları!

Yeni yılda yatırımınızı Moment İstanbul'dan yapın!

Moment İstanbul projesi " Yeni yılda yatırımınızı Moment İstanbul'dan yapın! " sloganıyla satışlarına devam ediyor. Projedeki dairelerin fiyatları 269 bin TL'den başlıyor.

Yeni yılın ilk kampanyası Teknik Yapı'dan!

Metropark projesinde daireler 199 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Yeni yılın ilk kampanyası Teknik Yapı'dan. İşte detayları...

Metropark yeni yıl kampanyası!

Daire tipleri arasında stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı seçeneklerin yer aldığı Teknik Yapı Metropark Evleri 'nde satış süreci devam ediyor. İşte Metropark yeni yıl kampanyası...

Hep İstanbul yeni yıla özel kampanya!

Konut teslimlerinin 2017 yılı Nisan ayı içerisinde yapılması planlanan Hep İstanbul Evleri İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. İşte Hep İstanbul yeni yıla özel kampanya detayları...

Sembol İstanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya!

2014’ de İstanbul’ un yatırımcısına en çok kazandıran projelerinden biri olan Sembol İstanbul aynı zamanda yatırımında sembolü niteliğinde…Sembol istanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya...

yeni yıldaki lojman kiraları Haberi

yeni yıldaki lojman kiraları

Lojman kiraları 2015!

2015 yılında uygulanacak lojman kira bedelleri, 31 Aralık 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile belirlendi.


Tebliğ ile 9/11/1983 tarihli ve 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu kapsamındaki kamu konutlarının aylık kira bedellerinin aşağıdaki şekilde belirlenmesi uygun görülmüştür.


1) Kira bedelleri


Yurt içinde bulunan konutlardan aylık her bir metrekare için;


15/1/2015 tarihinden itibaren;


a) Kerpiç, ahşap, bağdadi ve benzeri konutlarda

1,49.-TL/m²,

     

b) Kalorifersiz konutlarda

2,32.-TL/m²,

    

 c) Kaloriferli konutlarda

3,05.-TL/m²,

kira bedeli alınır.



2) Kira bedeline yapılacak ilaveler


Yukarıda belirlenen kira bedellerine ek olarak, aylık her bir metrekare için aşağıda belirtilen tutarlarda ilave kira bedeli alınır:


A) Kaloriferci, kapıcı ya da her ikisinin de kurum ve kuruluşlarca karşılandığı konutlardan 0,28.-TL/m²,


B) Elektrik ve su bedellerinin tespitinde; kurum ve kuruluşlarca yapılan gerçek giderlerin dikkate alınarak kullanıcılarından tahsil edilmesi esas olup, sayaçların ayrılmasının...