13 / 05 / 2024

yeni yönetim kurulu üyesi ömer saylık

yeni yönetim kurulu üyesi ömer saylık

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı’nın yönetimine, Konya iş dünyası ve kamuoyunun tanınmış simalarından olan Ömer Saylık getirildi. Seha Yapı, inşaat sektöründeki istikrarlı gelişimini sürdürüyor...

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yeni ekonomiye dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

Peker GYO'nun Yönetim Kurulu'na 2 yeni üye! 

Peker GYO'nun 27 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul toplantısında, mevcut Yönetim Kurulu üyeleriyle aynı sürede görev yapmak üzere Celal Zaim Çil ve Alper Saha, Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. 

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul yeni yönetim kurulu üyelerini seçti!

Edip Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince oluşturulması gereken, "Kurumsal Yönetim Komitesi" başkanlığına bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti.

Doğuş GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!  

Doğuş GYO 15 Nisan 2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Olağan Genel Kurul toplantısında şirket yönetim kurulu için yeni üyeler seçildi. 

Vakıf GYO yönetim kurulu komite üyelerini açıkladı!

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucu; yeni yönetim kurulu komite üyelerini açıkladı. 

Halk GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Halk GYO Yönetim Kurulu toplantısında, yeni yönetim kurulu üyelerini seçti. Görev dağılımı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyuruldu.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Yeni Gimat GYO Yönetim Kurulu Eski Başkanı Kemal Cirav vefat etti!

Yeni Gimat GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Eski Başkanı ve GİMAT camiasının önderi Kemal Cirav vefat etti.

Aidat toplamak için yeni yönetim planı şart mıdır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'İki parsel üzerine kurulu dört bloktan sitede daire aldım. Tüm site için yönetici ve denetçi seçildi. Yeni yönetim planı uygulanmadan aidata zam yapılıyor. Bunlar geçerli midir?' sorusunu yanıtladı.

Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş’de yeni görev değişiklikleri yapıldı. Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Boysanoğlu ise Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

yeni yönetim kurulu üyesi ömer saylık Haberi

yeni yönetim kurulu üyesi ömer saylık


İttifak Holding’in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı’nın yönetimine, Konya iş dünyası ve kamuoyunun tanınmış simalarından olan Ömer Saylık getirildi.


Yapı sektöründe bugüne kadar ürettiği projeler ve sektöre kazandırdığı yenilikler ile dikkat çeken Seha Yapı önümüzdeki dönemde yurt içi ve yurtdışında daha büyük projeleri hayata geçirmek amacıyla yönetim kadrosunu da güçlendiriyor.


Seha Yapı, inşaat sektöründeki istikrarlı gelişimini sürdürürken, yurtiçi ve yurtdışında üreteceği yeni projeleri ile de yapı sektöründe Türkiye’nin markası olmayı hedefliyor. Bu sürecin daha etkin yönetilebilmesi,  kârlılık ve verimliliğin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla Seha Yapı’nın yönetim kadrosuna dahil olan Ömer Saylık, bundan sonra şirketin büyüme sürecinde yer alacak. 


1962’de Konya’da doğan Ömer Saylık, eğitimini de Konya’da tamamladı. 1986 yılında Saylık Halı-Kilim ve 2006 yılında da inşaat şirketini kuran Ömer Saylık, 1996 yılından...