28 / 04 / 2024

yeni yozgat projesi

yeni yozgat projesi

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yeni Yozgat için çalışmalara başladıklarını söyledi. 30 Mart yerel seçimleri öncesi Yozgat'ı Yeni Yozgat projesiyle geliştireceklerini sözünü verdi.

TOKİ Yozgat projesi resmen başlıyor! 304 konutluk yeni proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi resmen başlıyor. Yozgat Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede toplam 304 konut yer alacak.

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye basıldı! 380 milyon TL'lik yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi için düğmeye basıldı. Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde yükselecek olan projede 304 konut yer alacak.

TOKİ Yozgat projesi için geri sayım başladı! 304 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi yarından sonra ihaleye çıkacak. Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı projede 304 konut mevcut.

TOKİ Yozgat projesi 20 Kasım'da ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi 20 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak. Projede 304 konut yer alıyor.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Gamador Galya Center yeni konut projesi ön talep topluyor!

Gamador Grup tarafından Ankara Keçiören'de hayata geçirilmesi planlanan Gamador Galya Center yeni konut projesi ön talep topluyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Evans Konut Projesi resmen başlıyor! Ankara'ya 327 adet yeni konut geliyor!

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş  Ankara Çankaya'da 327 adet yeni konut projesi için düğmeye bastı. ÇED süreci tamamlanan proje resmen hayata geçiyor.

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

TOKİ Bolu Gerede 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 236 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni konut projesi yatırımlarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için yeni tarih belli oldu. İşte detaylar...

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022?

TOKİ’nin İstanbul’da yapacağı konutlara dair detaylar özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022? İşte o detaylar!

TOKİ Yozgat projesi için beklenen gün geldi! 104 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yozgat projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 104 konut ve 6 dükkan yer alacak.

yeni yozgat projesi Haberi

yeni yozgat projesi

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yeni Yozgat için çalışmalara başladıklarını söyledi. 

30 Mart yerel seçimleri öncesi Yozgat'ı Yeni Yozgat projesiyle geliştireceklerini sözünü verdiklerini hatırlatan Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arşları, "Bu çalışmalara start verdik. Öncelikli olarak Sarıhacılı ve Divanlı köylerini mahalle olarak belediyemize bağladık. Şimdi tse TOKİ Konutlarından Sarıhacılı köyü üzerine bir bulvar çalışması başlattık. Araçlarımız şuanda çalışmalarını sürdürüyor, TOKİ konutlarından Sarıhacılı köyüne açacağımız bulvar bin 250 metre uzunluğunda ve Ankara yoluna bağlanacak, Daha sonra buranın altyapısın oluşturup yeni konut alanları açacağız" dedi. 


Şehir merkezinde de Yeni Yozgat için çalışmaların başlayacağını vurgulayan Arslan, "Meydan, TOl Çarşı, Sebze Hali ve Büyük Cami çevresi projelerimiz var. Projeler üzerinde çalışmalar sürüyor ve bu sene özellikle Sebze Hali projesine başlayacağız. Meydan projemizde ise Cumhuriyet Meydanına bakan...