06 / 05 / 2024

Yeni Yüzyıl Üniversitesi ali ağaoğlu

Yeni Yüzyıl Üniversitesi ali ağaoğlu

Ağaoğlu'nun patronu Ali Ağaoğlu sadece konut sektöründe faaliyet göstermiyor. Ağaoğlu, eğitimde de boy gösterecek. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Ağaoğlu yönetimine geçmesi planlanıyor.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyetin 100. yılında 3'ü İstanbul'da olmak üzere 5 farklı projeyi hayata geçireceklerini ilan etti. "Yeni Yüzyıla Beş Yıldız" sloganıyla hayata geçirecek olan proje 12,5 milyar TL'ye mal olacak. 

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Şişli’de 100.000,00 TL sermaye bedeliyle Furkan Karpuz tarafından kuruldu.

E-Ticaretin Yeni Yüzyılı için İstanbul'da buluşuluyor! 6-7-8 Haziran tarihi kaçırma!

Dünya E-Ticaret Forumu olarak adlandırılan WORLD ECOMMERCE FORUM, e-ticaret dünyasının devlerini bir kez daha bir araya getirmeye hazırlanıyor! Bu özel  etkinlikte, 41 ülkeden 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırlanacak.

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

Öğretim elemanı olmak isteyenler dikkat! İlan açıldı, işte alım yapılacak bölümler

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları almak üzere ilan yayınladı. İşte alım yapılacak bölümler ve başvuru detayları...

Öğretim elemanı olmak isteyenler dikkat! İlan açıldı, işte alım yapılacak bölümler

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları almak üzere ilan yayınladı. İşte alım yapılacak bölümler ve başvuru detayları...

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! Bu ilanları göden geçirmeyen bin pişman!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları alım ilanını yayımladı. İlanlara son başvuru tarihi 14 Mart 2023 olarak belirlendi. Öğretim görevlisi ve Arş. Gör. adayları için sınav takvimi de belli oldu. İşte detaylar…

BM’den, deprem açıklaması! Yüzyılın en kötüsü!

Kahramanmaraş merkezli iki depremin, son yüzyılda bölge genelinde yaşanan en kötü olay olduğu Birleşmiş Milletler (BM) tarafından duyuruldu. BM, ‘asrın felaketi’ olarak nitelenen depremlerin bu bölgede son yüzyılda yaşanan en kötü olay olduğunu söyledi.

Bakan Nebati’den ÖTV hakkında beklenen açıkla! Otomobilde ÖTV indirimi…

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Yeni Yüzyıl İzmir İktisat Kongresi'nin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte sorulan o sorular!

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Yıldız tarafından kuruldu.

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi Bağcılar'da Cüneyt Süleymanoğlu ve Muhsin Keleş ortaklığında kuruldu.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi ali ağaoğlu Haberi

Yeni Yüzyıl Üniversitesi ali ağaoğlu

Konut sektörünün başarılı ismi Ali Ağaoğlu, eğitimini tamamlayamamış ama birçok okul yaptırarak devlete bağışlamış bir isim. Ağaoğlu'nun epeydir hayalinde bir üniversite kurmak vardı. 


2015 yılında bunu kamuoyuna ilan etmiş, 1500 öğrenci kapasiteli bir üniversite kurmak istediğini açıklamıştı. Ağaoğlu, bu açıklamasında üniversiteye yer olarak da İstanbul'daki Maslak semtini işaret etmişti. Duyumlarımıza göre, Ağaoğlu'nun üniversite hayaline bir adım kalmış gibi görünüyor. Bize gelen bilgilere göre, yine kendisi gibi Oflu olan Azmi Ofluoğlu'na ait Yeni Yüzyıl Üniversitesi'ne talip olmuş. Ofluoğlu'nun işleri epeydir iyi gitmiyor. Alman ve Vatan Hastaneler Grubu'nun sahibi Ofluoğlu'nun bir süre önce şirketlerine kayyum atanmasını istediği medyaya yansımıştı. Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı'na ait olan Yeni Yüzyıl Üniversitesi için görüşmeler neredeyse tamamlanmış. Ancak üniversite devirleri şirketlerdeki gibi aldım sattım şeklinde olmuyor....