29 / 04 / 2024

Yenibiris.com 2014 ekim ayı istihdam raporu

Yenibiris.com 2014 ekim ayı istihdam raporu

Yenibiris.com ekim ayı istihdam raporunu açıkladı. Rapora göre perakende ile birlikte hizmet, eleman ihtiyacı artan sektörler olarak öne çıktı. Mağaza satış danışmanlığı, satış kadrolarını geçerek en çok ihtiyaç duyulan pozisyon oldu.

N11 dolapları yenileme kampanyası başladı! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

N11.com 2 Ekim'e kadar çocuklara yönelik dolapları yenileme kampanyası düzenleyerek seçili ürünlerde indirime gitti. Çocuklarınızın ev ve günlük kıyafetlerin yenilemek isteyenler için bulunmaz fırsat.

AVM Ciro Endeksi Ekim'de yüzde 5,7 arttı!

AVM Endeksi’nin Ekim ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi Ekim 2015 döneninde 2014 Ekim ayı ile karşılaştırıldığında yüzde 5,7 artarak 185 puana ulaştı.

Kira artış oranları Ekim 2015 ne kadar?

2014 Ekim ayında kira sözleşmesi imzalayan tarafların 2015 Ekim itibariyle sözleşme süresi uzamış kabul ediliyor. Yenilenen kiralamalarda kira bedelinde artış yapılıyor. Peki, kira artış oranları Ekim 2015 ne kadar?

Türkiye’nin 2014 emlak haritası yayınlandı!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2014 yılı Türkiye emlak haritasını yayımladı. Türkiye’nin yedi bölgesinde oluşan emlak satış ve kiralama fiyatları, kiralama dönemleri için de ipucu veriyor.

Turizm ve otelcilik iş alımları yükseldi!

Turizm-otelcilik, eğitim, perakende ve sağlık sektörleri 2015’e hızlı girdi. Yenibiris.com ocak ayı istihdam raporuna göre turizm-otelcilik aralık ayına göre eleman arayışını daha da artırarak yine birinci oldu.

Türkiye Konut Fiyat Endeksi 2014 Ekim'de yüzde 1,24 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2014'ün ekim ayına ilişkin Konut Fiyat Endeksi verilerini açıkladı. Buna göre, söz konusu dönemde TKFE, aylık yüzde 1,24 artışla 166,05 seviyesine çıktı.

En fazla eleman arayan sektörler inşaat ve turizm!

Yenibiris.com verilerine göre bu yıl en fazla eleman aranan sektörler yapı-inşaat, turizm ve perakende oldu. Bütün sektörlerde en çok satış temsilcisi arandı...

Konut sektöründeki düzen sürdürülebilir mi?

TCMB'nin önceki gün yayınladığı verilere göre, konut sektöründe ekim ayında satışlar adeta patladı. 2013 Ekim ayı ile karşılaştırıldığında 2014 Ekim ayında konut satışları yüzde 25'e yakın artış yaptı

En çok eleman ihtiyacı duyulan sektörler hizmet ve perakende oldu!

Yenibiris.com ekim ayı istihdam raporunu açıkladı. Rapora göre perakende ile birlikte hizmet, eleman ihtiyacı artan sektörler olarak öne çıktı. Mağaza satış danışmanlığı, satış kadrolarını geçerek en çok ihtiyaç duyulan pozisyon oldu.

Konut satış istatistikleri Ekim 2014!

Bir önceki aya ait verilerin açıklandığı bülten gereğince, Türkiye’de 2014 Ekim ayında 95 645 konut satıldı. Peki, Ekim 2014'te en çok hangi ilde konut satıldı? En az hangi ilde konut satışı gerçekleşti?

Konut satışları 2014 Ekim ayı verileri yayınlandı!

Konut satışları 2014 Ekim ayı verileri yayınlandı. TÜİK tarafından açıklanan konut satış verilerine göre 2014 yılı Ekim ayında Türkiye geneli ve İstanbul’da tapuda el değiştiren konut adetleri aşağıdaki gibidir.

Kooperatif sayısında yüzde 8,59 artış oldu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ekim ayına ilişkin kurulan-kapanan şirket istatistiklerini açıkladı. 2014 Ekim ayında kurulan şirket sayısında bir önceki aya göre yüzde 15,63, kooperatif sayısında yüzde 10.00 azalma oldu...

Konut fiyatları Ekim'de yüzde 7.30 arttı!

Garanti açıklamasına göre, Reidin.com ve GYODER iş birliğiyle hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Ekim ayı raporu yayımlandı. Yeni konut fiyatları ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 1,33 , geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,30 arttı.

Yenibiris.com 2014 ekim ayı istihdam raporu Haberi

Yenibiris.com 2014 ekim ayı istihdam raporu

Yenibiris.com ekim ayı istihdam raporunu açıkladı. Rapora göre perakende ile birlikte hizmet, eleman ihtiyacı artan sektörler olarak öne çıktı. Mağaza satış danışmanlığı, satıs kadrolarını geçerek en cok ihtiyaç duyulan pozisyon oldu. 


İş ve insan kaynakları sitesi Yenibiris.com, işverenlerin ilanları ve iş arayanların başvuruları doğrultusunda, ekim ayını kapsayan istihdam raporunu hazırladı. Rapora göre ekim ayında en çok eleman arayan sektörlerin başında hızlı büyümesini sürdüren perakendecilik-toptancılık geldi. Yaklaşık 3.5 milyon kişinin çalıştığı sektörde yeni açılan mağazalar ve genişleyen kadrolara alınacak kişilerin yanı sıra, ayrılan çalışanların yerine yapılan yerleştirmeler de işe alımları sürekli kılıyor. Ekim ayında en çok ilan veren turizm-otelcilik sektörü, yaz aylarına göre eleman ihtiyacı azalsa da ikinci sırada yer aldı. 


Hizmet, sağlık ve lojistik sektörlerinde ise eleman arayışının arttığı gözlendi. Hizmet...