29 / 04 / 2024

Yenibiris.com ekim ayı raporu

Yenibiris.com ekim ayı raporu

Yenibiris.com ekim ayı istihdam raporunu açıkladı. Rapora göre perakende ile birlikte hizmet, eleman ihtiyacı artan sektörler olarak öne çıktı. Mağaza satış danışmanlığı, satış kadrolarını geçerek en çok ihtiyaç duyulan pozisyon oldu.

Arzum saç bakım serisinde Ekim ayı fiyatlarını belli oldu! İşte 3 Ekim 2022 Arzum fiyat listesi

Arzum saç bakım ürünlerinde Ekim ayı fırsatları seni bekliyor. Saç düzleştirici, saç düzleştirici fırça, trendcare wag maşası, Trendcare Saç kurutma makinesi ve ince saç düzleştiriciden oluşan fiyatlar cazip fiyatlarla arzum.com.tr'de. İşte Arzum fiyat listesi

Emlakkulisi.com Ekim'de 3.2 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Ekim ayında 3 milyon 220 bin 961 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 5 milyon 096 bin 018 oldu.

Kanada’da inşaat izinlerinin değeri Ekim ayında yüzde 14,6 azaldı!

Kanada'da Ekim ayı içerisinde alınan inşaat izinlerinin değeri aylık yüzde 14.6 azalarak, 8.2 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti.

ABD inşaat harcamaları Ekim ayında yüzde 1.3 arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı İstatistik Bürosu'nun yayınladığı verilere göre ABD'de Ekim ayında inşaat harcamaları yüzde 1.3 arttı.

Ekim ayında ihracat yüzde 5,6, ithalat yüzde 8,4 arttı!

Türkiye'nin ihracatı, ekim ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,6 artarak 17 milyar 329 milyon dolara, ithalatı yüzde 8,4 artışla 19 milyar 703 milyon dolara yükseldi.

Türkiye'de 2020 Ekim ayında 119 bin 574 konut satıldı!

Türkiye'de 2020 Ekim ayında 119 bin 574 konut satıldı. Yaşanan tüm negatif gelişmelere rağmen TÜİK konut satış istatistiklerine göre, Türkiye genelinde konut satışları ocak-ekim dönemini kapsayan 9 aylık süreçte bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 27,0 arttı.

ABD'de konut başlangıçları ekim ayında yüzde 4,9 yükseldi!

ABD'de konut başlangıçları, ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 4,9 yükselerek 1 milyon 530 bine ulaştı, inşaat izinleri ise 1 milyon 545 bin seviyesinde yaşandı.

Yabancıya konut satışı Ekim ayında yüzde 23,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre; Ekim ayında yabancıya konut satışı yüzde 23,1 arttı. Açıklanan verilere göre yabancıların konut alımında tercih ettiği bölgeler İstanbul ve Antalya oldu.

Konya'da Ekim ayında 2 bin 848 konut satıldı! 

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü'nden yayınlanan verilere göre; 2020 yılı Ekim ayı içerisinde  Konya'da 2 bin 848 konut satıldı. 

Emlakkulisi.com Ekim'de 3 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Ekim ayında 2 milyon 996 bin 517 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 6 milyon 308 bin 707 oldu.

Konut kredisi faiz oranları Ekim ayı sonunda ne oldu?

Ev almak isteyen vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri konut kredisi faiz oranları oluyor. Peki, konut kredisi faiz oranları Ekim ayını nasıl tamamladı? İşte günce durum...

Konut kredisi faiz oranları Ekim ayı sonunda ne oldu?

Bankaların güncel kredi faiz oranları ev almak isteyen vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri. Peki konut kredisi faiz oranları Ekim ayı sonunda ne oldu?

2020 Ekim ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların yakından ilgilendiği enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından bugün açıklandı, böylece 2020 Ekim ayı kira artış oranları da belli oldu. İşte 2020 Ekim ayı kira artış oranları belli oldu...

Yenibiris.com ekim ayı raporu Haberi

Yenibiris.com ekim ayı raporu

Yenibiris.com ekim ayı istihdam raporunu açıkladı. Rapora göre perakende ile birlikte hizmet, eleman ihtiyacı artan sektörler olarak öne çıktı. Mağaza satış danışmanlığı, satıs kadrolarını geçerek en cok ihtiyaç duyulan pozisyon oldu. 


İş ve insan kaynakları sitesi Yenibiris.com, işverenlerin ilanları ve iş arayanların başvuruları doğrultusunda, ekim ayını kapsayan istihdam raporunu hazırladı. Rapora göre ekim ayında en çok eleman arayan sektörlerin başında hızlı büyümesini sürdüren perakendecilik-toptancılık geldi. Yaklaşık 3.5 milyon kişinin çalıştığı sektörde yeni açılan mağazalar ve genişleyen kadrolara alınacak kişilerin yanı sıra, ayrılan çalışanların yerine yapılan yerleştirmeler de işe alımları sürekli kılıyor. Ekim ayında en çok ilan veren turizm-otelcilik sektörü, yaz aylarına göre eleman ihtiyacı azalsa da ikinci sırada yer aldı. 


Hizmet, sağlık ve lojistik sektörlerinde ise eleman arayışının arttığı gözlendi. Hizmet...