05 / 05 / 2024

yeniçağa toki evleri başvuruları

yeniçağa toki evleri başvuruları

TOKİ Bolu Yeniçağa Belediye projesi kapsamında stoklarda yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. İşte,TOKİ Bolu Yeniçağa Belediye projesi başvuruları...

TOKİ Bolu Yeniçağa 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Yeniçağa 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Yeniçağa projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Yeniçağa 2022 sosyal konut projesi...

Ucuz konut için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni açıklama! TOKİ fırsatlarını kaçırmayın! Ucuza ev alın

Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut projesine çok az bir zaman kaldı. TOKİ 81 İl Konut Projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni açıklamalar yaparken konu ile ilgili detaylar ise şu şekilde…

MİNT Çağlayan Evleri satılık!

Mint Çağlayan projesi "Yeni Nesil Şehir Apartmanları" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanan MİNT Çağlayan Evleri satılık fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

2016 TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

Başvuruların bugün sona ereceği projede başvuru bedeli 4 bin TL'den başlıyor. Peki 2016 TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kurası ne zaman?

TOKİ'nin Erzurum Aşkale'de inşa ettiği 138 adet konutluk projedeki daireleri kuralı olarak satıyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 138 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kura çekimi!

TOKİ'nin 138 konutluk Erzurum Aşkale projesinde yer alan daireler kura yönetimi ile satışa çıkarılıyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

TOKİ Çağlayan Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Çağlayan Evleri başvuru tarihleri 7 Eylül'de başlayacak. Projede ev fiyatları 74 bin 611 TL'den başlıyor.

TOKİ Aşkale Evleri son başvuru günü!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje 240 ay vade sağlanıyor. TOKİ Aşkale Evleri son başvuru günü 2 Eylül'dir.

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri son başvuru ne zaman?

138 konutluk TOKİ Erzurum Aşkale projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale Evleri son başvuru ne zaman?

Bolu Yeniçağa TOKİ başvuruları 2016!

Bolu Yeniçağa Belediye Projesi kapsamında hayata geçirilen 2 adet konut; kurasız olarak satılıyor. İşte, Bolu Yeniçağa TOKİ başvuruları 2016...

TOKİ Bolu Yeniçağa Belediye Projesi başvuru yeri!

2 adet konutun kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla satışa sunulduğu TOKİ Bolu Yeniçağa projesinde başvurular sona eriyor. İşte, TOKİ Bolu Yeniçağa Belediye Projesi başvuru yeri!

TOKİ Bolu Yeniçağa başvuruları başlıyor!

Bolu Yeniçağa TOKİ Konutları'nda 2 adet dairenin kura çekimi yapılmadan açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldı. TOKİ Bolu Yeniçağa başvuruları başlıyor...

yeniçağa toki evleri başvuruları Haberi

yeniçağa toki evleri başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bolu Yeniçağa Belediye Projesi kapsamında yer alan 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa sunuluyor. 


Bolu Yeniçağa Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş Yeniçağa Şubesi aracılığıyla olacak.


Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 11 Temmuz – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın Yeniçağa Şubesi tarafından kabul edilecek.


Satış duyurusu için