04 / 05 / 2024

Yenice Konutları tamamlandı mı

Yenice Konutları tamamlandı mı

Maşuk Vadi Evleri nde 1. etapta 280 adet konutun sahibini belirlediklerini kaydeden Fakıbaba. '2. etap satışlarımız başladı. 27 Aralık tarihine kadar talep ne kadar olursa o sayıda konut üreteceğiz ve ardından üretimi durduracağız" dedi.

TOKİ'nin Osmaniye'deki deprem konutları tamamlandı!

Depremin yıldönümünde Osmaniye'den TOKİ konutlarına ilişkin tamamlandığına dair açıklama yapıldı. Bu süreçte tamamlanan deprem konutları ise depremzede vatandaşları bekliyor.

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Sinop'ta selzedeler için inşa edilen TOKİ konutlarının yüzde 95’i tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından selzedeler için hayata geçirilen konutların yüzde 95'lik kısmı tamamlandı.

Giresun Dereli'deki konutların yapımı tamamlandı!

Geçtiğimiz sene Giresun'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle kentte çok sayıda ev yıkılmış vatandaşlar evsiz kalmıştı. TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı büyük oranda tamamlandı. 

Manisa'da deprem konutlarının inşaatı tamamlandı!

Önceki yıl Manisa'da meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutların yapımı tamamlandı. Yeni konutlar kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Van'daki depremzedelerin örnek konutları tamamlandı!

İran'da yaşanan deprem sebebiyle Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde evleri yerle bir olan depremzedeler için inşa edilen evlerin örnek konutları tamamlandı...

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın yüzde 98'i tamamlandı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 505 dairelik Yeni Karesi Konutları'nda sona gelindi. Proje inşaatının yüzde 98'i tamamlandı.

Başkent Emlak Konutları'nın ÇED süreci tamamlandı!

Emlak Konut tarafından Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Mühye Mahallesi'nde hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları'nın ÇED süreci tamamlandı..

TOKİ Yüksekova Konutları'nın yüzde 50'si tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hakkari Yüksekova'da incelemelerde bulundu. Kurum, Yüksekova'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yüzde 50'sinin tamamlandığını söyledi.

Tokat Zile TOKİ Konutları'nın yüzde 43'ü tamamlandı!

Tokat’ın Zile ilçesinde yapımı devam eden 3’üncü etap TOKİ konutlarının inşatı hızla devam ediyor. 437 adet konut 1 adet ticaret merkezinden oluşan projenin yüzde 43'ü tamamlandı.

Akgedik Yunuskent Konutları'nda ilk etap tamamlandı!

Manisa İli Yunusemre ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Yunuskent Konutları'nda ilk etap tamamlandı.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 45'i tamamlandı!

Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 45'i tamamlandı. Projede konutların yüzde 80'i satıldı.

TOKİ Darende Konutları'nın yarısı tamamlandı!

TOKİ Malatya Darende'ye 253 yeni konut kazandırıyor. TOKİ Darende Konutları projesinde inşaatın yarısı tamamlandı.

Yenice Konutları tamamlandı mı Haberi

Yenice Konutları tamamlandı mı


Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref  Fakıbaba, Yenice de hem taşeron işçilerine yaptırılan hem de halka arz edilen konutların örnek dairesini basına gezdirdi. Temizlik işçileri ve belediye başkan yardımcılarıyla birlikte örnek dairenin kurdelesini kesen ve daireyi gezen Fakıbaba. Urfa'da herkesin bir evi olacak' sloganıyla yola çıktıklarını ifade ederek sözlerinde durmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. 


Maşuk Vadi Evleri'nde 1. etapta 280 adet konutun sahibini belirlediklerini kaydeden Fakıbaba. '2. etap satışlarımız başladı. 27 Aralık tarihine kadar talep ne kadar olursa o sayıda konut üreteceğiz ve ardından üretimi durduracağız" dedi. Yenice'de temizlik işçilerine ilk etapta 208 adet konut yaptırdıklarını belirten Fakıbaba. TOKİ'nin 95-100 bin liraya sattığı konutları biz temizlik işçilerine 40 bin TL den sattık. Türkiye'de bir ilke imza atarak işçilerimizin kıdem tazminatlannı...