26 / 05 / 2024

Yeniçimşit altyapı

Yeniçimşit altyapı

Yeniçimşit Mahallesi sakinleri altyapı nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. Dere yatağından kanalizasyon suyu akıyor..

Opel, 2024'te kullanacağı yeni "Şimşek" logosunu tanıttı: İşte Opel'in yeni logosu

Opel, 2024'te yeni modellerinde kullanacağı ikonik "Şimşek" logosunu tanıttı. İşte Opel'in yeni logosu...

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akgün tarafından kuruldu.

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

Reysaş GYO Sincan'daki gayrimenkulünde 90 adet dükkan yapılacak!

Reysaş GYO tarafından 8 Haziran 2021 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile portföye alınan Ankara İli Sincan İlçesi Yeni Cimşit Mahallesi 415 Ada 30 Parselde bulunan gayrimenkulün tapudaki cins değişikliği tamamlandı.

Ankara Sincan'da 14.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Yeni Cimşit Mahalle/Köy, 415 ada 30 parselde yer alan gayrimenkulü 14 milyon 630 bin 125 TL'ye satıyor...

A-S Yatırım Holding gayrimenkul yatırımlarını hızlandırıyor!

A&S Yatırım Holding, 2021 için 5 banka ve bir yatırım fonuyla anlaştı. Böylece Türkiye için 220 milyon dolarlık yatırım kredisi çıkaran Holding, bu yıl bilişim IT, sağlık, gayrimenkul-inşaat gibi üç sektöre toplamda 1 milyar 700 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Sabri Paşayiğit yeni şirket kurdu!

Türkiye ve komşu ülkelerce birçok proje hayata geçiren Sabri Paşayiğit Design Office'in kurucusu Sabri Paşayiğit, yeni şirket kurdu. 

İletişim Başkanlığından yeni hizmet binası açıklaması!

İletişim Başkanlığına hizmet binası olarak tahsisi uygun görülen binanın, bazı haber ve paylaşımlarda öne sürülenin aksine aksine Başkanlığa özel olarak yeni inşa edilen ya da yüksek bedellerle kiralanan bir bina olmadığı bildirildi.

Yusufeli 7. kez taşınıyor: Yeni yerleşim yerinde binalar yükseldi!

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı sebebiyle ilçe merkezi, sulara gömülecek. 150 yıllık tarihinde 6 kez yeri değiştirilen ilçe merkezinin 7. kez yeri değiştiriliyor. Yeni yerleşim yerinde binalar yükselirken, cadde ve sokaklar da düzenleniyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne start verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma çalışmalarının hayata geçirdiği 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne başladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, yıllık 42 milyon lira kira tasarrufu sağlayacak. 

İsrail 2019'da dört yeni Yahudi yerleşim birimi inşa etti!

Filistin Kurtuluş Örgütü Yürütme Konseyi Genel Sekreteri Saib Ureykat, İsrail'in 2019'da dört yeni Yahudi yerleşim birimi inşa ettiğini ve bölgede daha önce bulunan yerleşim birimlerine de 110 yeni konut eklediğini belirtti.

Yeniçimşit altyapı Haberi

Yeniçimşit altyapı

Yeniçimşit Mahallesi sakinleri altyapı nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. Dere yatağından kanalizasyon suyu akıyor

Lüks villaların arasında foseptik problemi yaşanıyor. Sincan Yeniçimşit Mahallesi'nde yağmur nedeniyle tıkanan dere yolunda öğrencilerin okula gitmek için kullandıkları köprü de yıkıldı. Pis koku içinde yaşamak zorunda kaldıklarını belirten vatandaşlar, "Altyapı sistemi olmadığı için bazı atıklar mahallenin içerisinden geçen dere yatağına atılıyor. Çocuklar ise bu yoldan güçlükle okula gidiyor. Birçok kuruma başvurduk. Bir an önce çözüm bekliyoruz" dedi. 


KÖTÜ KOKUYA MARUZ KALIYORUZ 

Sincan'ın Yeniçimşit Mahallesi sakinleri altyapı sisteminin henüz oluşturulmadığı mahallelerinde kötü koku içerisinde yaşamak zorunda kalıyor. Ankara'nın yeni yerleşim yerleri arasında gösterilen mahallede aralarında villalarında bulunduğu yeni konutlar yükselirken bu lüks konutlarda yaşayan mahalle sakinleri pis atıklarını açtıkları foseptik çukurlarına atmak zorunda kalıyor. Bu durum ise vatandaşlar için...