25 / 07 / 2024

Yenifoça parkları yenilenecek mi

Yenifoça parkları yenilenecek mi

Foça Belediyesi, Yenifoça Öksüz Caddesi'ndeki 3 dönümlük park alanını yeni bir mimari ve peyzaj düzenlemesiyle hizmete açacak. Park alanının ağaçlandırılmasının ardından oturma grupları, çocuk oyun alanı ve spor alanları oluşturulacak.

Element Ege​'de 0 faiz fırsatı! Teslimler Mayıs 2026'da!

Yenifoça'da hayata geçirilen Element Ege projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projeden 0 faizle konut sahibi olunabiliyor.

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Değirmenci tarafından kuruldu.

İstanbul'un 39 ilçesi baştan aşağıya yenilenecek! Bakan Kurum peş peşe duyurdu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum. İstanbul'un dönüşümü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, İstanbul'un 39 ilçesinin baştan aşağıya yenileneceğini dile getirdi. 

Yatırımcılar dikkat! Milli Emlak İzmir'de arsa satıyor! 

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesi Yenifoça - Fatih Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Bakan Bozdağ'dan son dakika açıklaması! Kira artışına yüzde 25 sınırı geldi! 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 1 Temmuz 2023 tarihine kadar yenilenecek kira sözleşmelerindeki yükseliş sınırını resmen açıkladı. Peki konut kiralarındaki yükseliş sınırı ne kadar? Ev kiraları ne kadar artacak? İşte ayrıntılar...

3 maddede kira artış oranı Ağustos 2021!

Kira sözleşmesi Ağustos 2021 içerisinde yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı dün itibariyle TÜİK tarafından resmen açıklandı. İşte 3 maddede kira artış oranı Ağustos 2021...

Herkes merak ediyordu! Yarın açıklanıyor!

Nisan ayı kira artış oranları ev sahipleri ve kiracıların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Kira sözleşmeleri Nisan ayı içerisinde yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı yarın açıklanacak...

Sit alanları ve milli parklar imara açılıyor mu?

Milletvekilleri tarafından hazırlanarak TBMM'ye sunulan yasa teklifine göre milli parklar, tabiat parkları, tabiat anıtları, tabiatı koruma alanları, doğal SİT ve sulak alanlarda, Turizm Bakanlığı’nın onayı ile 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri de dahil turistik tesisler yapılabilecek.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! O tarihte açıklanacak!

Nisan ayı kira artış oranları ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı konular arasında bulunuyor. Kira sözleşmeleri Nisan'da yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı 5 Nisan Pazartesi günü açıklanacak...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Yarın açıklanacak!

Şubat 2021 kira artış oranları ev sahipleri ve kiracıların en çok merak ettiği konular arasında Kira sözleşmeleri bu ay içerisinde yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı yarın açıklanıyor...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! O tarihte açıklanıyor!

Şubat ayı kira artış oranları ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı konular arasında yer alıyor. Kira sözleşmeleri Şubat ayında yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı 3 Şubat Çarşamba günü açıklanacak.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Yarın açıklanıyor!

Ocak ayı kira artış oranları ev sahipleri ve kiracıların en çok merak ettiği konular arasında bulunuyor. Kira sözleşmeleri Ocak ayında yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı yarın açıklanacak.

Yenifoça Yat Limanı ihalesi 18 Ocak'a ertelendi!

Yap-İşlet-Devret modeliyle ihale edilecek olan İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi'nin ihalesi 18 Ocak 2021 tarihine ertelendi.

Yenifoça parkları yenilenecek mi Haberi

Yenifoça parkları yenilenecek mi


Foça Belediyesi, Yenifoça Öksüz Caddesi'ndeki 3 dönümlük park alanını yeni bir mimari ve peyzaj düzenlemesiyle hizmete açacak. Park alanının ağaçlandırılmasının ardından oturma grupları, çocuk oyun alanı ve spor alanları oluşturulacak. Foça Belediyesi'nin imkanları ile yeniden düzenlenen parkta inceleme yapan Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, parkın bir an önce bitirilerek, halkın kullanımına açılacağını söyledi. Demirağ; "Aydınlatılmasıyla tüm çevreye ışık saçacak olan park, yürüyüş yolları, fitness düzeniyle Yenifoça'mıza renk katacak. Tüm parkın yenilenen peyzajı ve bitki örtüsü, otomatik sulama sistemiyle canlılığını koruyacak. Yenifoça'mızın park düzenlemeleri hızla devam edecek" dedi.



Yeni...