08 / 05 / 2024

yenigün inşaat tükez kılıç

yenigün inşaat tükez kılıç

Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Çamsan Entegre Ağaç Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi R. Cihat Kılıç'ın annesi Tükez Kılıç, 28 Nisan 2015 tarihinde vefat etti..

1942'de Topkapı Sarayı'nın inşaatı tamamlanmış!

1942 yılında Topkapı Sarayı'nın inşaatının son aşamasına gelinmiş. Sarayın tamamlanmasının ardından Türkiye'nin dört bir yanından en nadide eserler getirilip burada sergilenmesi planlanmış. 

Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu!

İzmir'deki tartışmalı projeler arasında yer alan ve Çankaya'daki Orkide Alışveriş Merkezi'nin bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan Zorlu Konak'ın inşaatı durduruldu. Söz konusu kararı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi duyurdu...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Türkiye’nin ilk 3D binasının inşaatı başladı!

İBB iştirak şirketi İSTON, Türkiye'nin ilk 3D binasının inşaatına başladı. Binanın inşaatı tamamen yerli malzemelerle yapılacak. 

Kamerun'un en büyük ve en lüks stadyumuna Yenigün İnşaat imzası!

Kamerun'un ekonomi başkenti Douala'da Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Douala Japoma Stadyumu'nda sona gelindi...

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

Giresun'daki gölet ve barajların inşaat kalitesi TBMM gündeminde!

Giresun'da bulunan bazı gölet ve barajların inşaat kalitesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

Yenigün İnşaat'tan Rusya’ya iki yeni tesis inşaatı!

Yenigün İnşaat Rusya’da enerji tesisi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Tesisin inşasını üstlenen Yenigün İnşaat, Timonovo ve Hmetyevo'da toplam 230 milyon dolar bedelli iki yeni ‘atıktan enerji üretim tesisi’ sözleşmesi imzaladı. 

Mithat Yenigün: İnşaat sektörü destek kapsamına alınmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, koronavirüsün ekonomiye etkilerini değerlendirdi. Yenigün, "Yurtiçi ve yurtdışında istihdam kapasitesi yüksek inşaat sektörü destek kapsamında olmalı" dedi...

Türkiye'nin Otomobili fabrikasının inşaatında 2 bin kişi çalışacak!

Türkiye'nin Otomobili'nin üretileceği Bursa Gemlik'te ''Çevresel Etki Değerlendirmesi'' (ÇED) toplantısı düzenlendi. Fabrikanın inşaatında 2 bin kişinin çalışacağı öğrenildi.

AB Konseyi binasının inşaatında kaçak işçi çalıştırıldığı iddiası!

Avrupa Birliği (AB) Konseyinin Brüksel'de bulunan 321 milyon avroya mal olan yeni binasının inşaatında kaçak işçi çalıştırıldığı iddia ediliyor.

yenigün inşaat tükez kılıç Haberi

yenigün inşaat tükez kılıç

Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Çamsan Entegre Ağaç Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi R. Cihat Kılıç'ın annesi Tükez Kılıç, 28 Nisan 2015 tarihinde vefat etti. Kılıç için Yenigün İnşaat taziye ilanı...