06 / 05 / 2024

Yenigün İnşaat yeni projesi

Yenigün İnşaat yeni projesi

Yenigün İnşaat, İstanbul’da gayrimenkul geliştirmedeki ilk projesini tanıtmaya ve işbirliği yaptığı güçlü markayı açıklamaya hazırlanıyor.Bomonti’de hazırlanan yeni projenin tüm detayları 13 Mayıs'ta düzenlenecek basın lansmanıyla paylaşılacak...

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Kamerun'un en büyük ve en lüks stadyumuna Yenigün İnşaat imzası!

Kamerun'un ekonomi başkenti Douala'da Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Douala Japoma Stadyumu'nda sona gelindi...

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Yenigün İnşaat'tan Rusya’ya iki yeni tesis inşaatı!

Yenigün İnşaat Rusya’da enerji tesisi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Tesisin inşasını üstlenen Yenigün İnşaat, Timonovo ve Hmetyevo'da toplam 230 milyon dolar bedelli iki yeni ‘atıktan enerji üretim tesisi’ sözleşmesi imzaladı. 

Mithat Yenigün: İnşaat sektörü destek kapsamına alınmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, koronavirüsün ekonomiye etkilerini değerlendirdi. Yenigün, "Yurtiçi ve yurtdışında istihdam kapasitesi yüksek inşaat sektörü destek kapsamında olmalı" dedi...

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Mithat Yenigün, AA Ekonomi Masası'na konuk olacak!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Yenigün, yarın saat 11.00'de başlayacak AA Ekonomi Masası'nda, inşaat sektörünün beklenti ve hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulunacak, yurt dışı müteahhitlik hizmetlerine ilişkin bilgi paylaşarak son dönemdeki gelişmeleri değerlendirecek.

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Mithat Yenigün'den yeni kabine açıklaması!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün açıkladığı yeni kabinesi ile ilgili değerlendirme yaptı. 

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

İhlas Yapı'nın 3 yeni projesinin lansmanı yapıldı!

İnşaat sektöründeki 28 yıllık deneyimiyle 16 bin aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, 3 yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Yenigün İnşaat yeni projesi Haberi

Yenigün İnşaat yeni projesi

40 yıldır inşaat sektöründeki köklü geçmişi ile Türkiye ve uluslararası alanda çok önemli projelere imza atan ve aynı zamanda 11 ülkede gerçekleştirdiği projeler ile dünyadaki en büyük 250 müteahhit firma arasına giren Yenigün İnşaat, İstanbul’da gayrimenkul geliştirmedeki ilk projesini tanıtmaya ve işbirliği yaptığı güçlü markayı açıklamaya hazırlanıyor.

Özgün ve tarihi yapısıyla son dönemde İstanbul’un en gözde semtlerinden biri haline gelen Bomonti’de hazırlanan yeni projenin tüm detayları 13 Mayıs'ta düzenlenecek basın lansmanıyla...