17 / 05 / 2024

yenikapı dolgu çalışması

yenikapı dolgu çalışması

İstanbul'un iki yakasında, denize dolgu alanlar üzerine inşa edilmesi planlanan kültür merkezi ve meydanlar için çalışmalara başlanıyor. Maltepe Sahili'nde 1 milyon metrekarelik dolgu yapılacak

Ordu-Giresun Havaalanı'nda dolgu çalışması başladı!

Denize dolgu yöntemiyle yapılan Avrupa’da tek, dünyada üçüncü olma özelliğine sahip Ordu-Giresun Havalimanının doğu kısmının deniz ve kara arasındaki boşluğun doldurulma çalışmalarına başlandı.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışması başladı!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ün Halis Selçuk Caddesi’nde asfalt öncesi dolgu çalışmasına başladı.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezinde toplamda 3,5 kilometrelik yolda asfalt altı dolgu çalışması başladı. Tırazlar Caddesi’nden başlayan çalışmalar diğer ana caddelere kadar devam edecek.

Bodrum'da yapılan deniz dolgu çalışması meclis gündeminde!

Bodrum'da bir alanda yapılan inşaat ve deniz dolgu çalışması meclis gündemine taşındı. Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmak üzere konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

İznik Gölü çevresindeki dolgu çalışması için soru önergesi hazırlandı!

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İznik Gölü çevresinde yapılan dolgu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na sordu..

Sultantepe'de metro çalışması nedeniyle binalar hasar gördü!

Sultantepe Mahallesi'nde metro hattı çalışması nedeniyle hasar gördüğü ileri sürülen bina ile çevresindeki bazı binalar yapılan incelemenin ardından boşaltıldı.

MATAŞ Maltepe'deki ilk inşaat çalışmasına başladı!

Maltepe Belediyesi iştiraki olan Maltepe Sağlık Turizm Eğitim Otopark Temizlik İnşaat San. Tic. A.Ş. (MATAŞ), Feyzullah Mahallesi Sakızağacı sokakta bulunan 40 yıllık binayı yıkarak, inşaat çalışmasına başladı.

Muğla'da anıt ağaç envanter çalışması devam ediyor!

Muğla Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Muğla ili sınırları içerisindeki “Anıt Ağacı” veya “Anıt Ağaç Topluluğu” olarak tescil edilen tabiat varlıklarının mevcut durumlarının tespiti ilgili envanter çalışması başlatıldı...

MATAŞ Maltepe'deki ilk inşaat çalışmasına başladı!

Maltepe Belediyesi bünyesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmek amacıyla kurulan Maltepe Sağlık Turizm Eğitim Otopark Temizlik İnşaat San. Tic. A.Ş. (MATAŞ), ilçedeki ilk inşaat çalışmasına başladı.

Kağıthaneli kadınlardan afet odaklı risk haritalama çalışması!

Kağıthaneli kadınlar ilçenin 19 mahallesinde afet odaklı risk haritalama çalışması yaptı. Afetlere hazırlık ve afet sonrası planlama dolayısıyla ilçede çalışmalar yapan kadınlar, Kağıthane Belediyesi Meclis Salonu’nda bir toplantı düzenlendi.

Bursa Ataveler Mahallesi'nde kentsel yenileme çalışması başlayacak!

Bursa- Nilüfer Belediyesi tarafından Ataevler Mahallesi'nin kentsel yenileme çalışması ile ilgili tanıtım toplantısı yapıldı.Projede 337 binanın yüksek gerilim hatlarından uzaklaştırılıp depreme dayanıklı hale getirilmesi planlanıyor.

Başiskele Toklu deresinde ıslah çalışması başladı!

İSU Genel Müdürlüğü Başiskele Yakacık Mahallesi’nde yer alan Toklu deresinde ıslah çalışması başlattı. Çalışma 1 milyon liraya mal olacak.

Taksim Meydan Düzenleme Projesi'nin zemin yenileme çalışması başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi’nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

yenikapı dolgu çalışması Haberi

yenikapı dolgu çalışması



Kazlıçeşme Meydanı'nın özel mülkiyet olması sebebi ile siyasi parti mitinglerinde sıkıntılar yaşanmaya başlayınca yeni miting alanı yapma çalışmalarına başlandı. Avrupa Yakası'nda Yenikapı'da planlanan meydan için, Anadolu Yakası'nda ise Maltepe Sahili düşünülüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından dolgu işlemleri için gerekli izin verilirken 1 milyon metrekarelik alana 2 milyon kamyonluk dolgu yapılması hedefleniyor. 


Maltepe Sahili'nde denize dolgu yapılarak yeni etkinlik alanı oluşturmak amacıyla 2011'de ön izin alındı. Büyükşehir Belediyesi tarafından planlanan çalışmaya göre Küçükyalı Kültür Merkezi ile Maltepe İDO İskelesi arasındaki sahil şeridinde dolgu yapılacak. 3.5 kilometrelik sahil şeridi boyunca denize doğru 400 metrelik alan oluşturulacak. Marina, tekne barınağı ve etkinlik alanı olarak kullanılacak yeni alanın oluşturulması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan plan yapma izni alındı. Büyükşehir Belediye Meclisi'ne sunulan ikinci...