03 / 05 / 2024

yenikapı Etkinlik Çadırı projesi

yenikapı Etkinlik Çadırı projesi

Büyükşehir Belediyesi, denizi doldurarak düzenlediği Yenikapı Miting Alanı’na şimdi de ‘Etkinlik Çadırı’ inşa edecek. Kurulacak çadırın maliyeti, denizin doldurulması için harcanan bedele yakın.

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Feu Event Kurumsal Etkinlik Hizmetleri Limited Şirketi Kuthan Ülgen tarafından kuruldu.

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi açıldı!

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi  Fatih’te 80 milyon TL bedelle Ahmet Eraslan tarafından açıldı.

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Küp Etkinlik Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Evren Altınkurt tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

İBB'den Yenikapı'daki Theodosius Limanı için yarışma!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı kazılarında ortaya çıkan tarihi Theodosius Limanı ve kalıntılarının sergileneceği bir merkez inşa edecek. Merkezin mimari tasarımı için proje yarışması gerçekleştiriyor. Proje teslim tarihi 26 Ekim 2020 şeklinde belirlendi.

Yenikapı Kruvaziyer Limanı projesi başlıyor!

Yenikapı Kruvaziyer Limanı projesinde süreç başladı. Limanın yıllık 2,7 milyon turisti ağırlaması bekleniyor...

Yenikapı'daki spor tesisleri bu ay açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikapı Etkinlik Alanında inşa edilen futbol sahalarında sona gelindi. Çalışmaların büyük kısmının tamamlandığı dev tesis, futbol kulüplerinin antrenmanlarına ve Amatör Lig maçlarına da ev sahipliği yapacak.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul'u hangi parayla yapacaksın?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenikapı Etkinlik Alanı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen "Sosyal Adalet ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" konulu toplantıda kadın muhtarlarla buluştu. Kanal İstanbul tartışmasına da değinen Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul'un hangi parayla yapılacağını

Dosso Dossi Holding Yenikapı'da otel yapacak!

Dosso Dossi Holding fuar organizasyonuna ek olarak turizm sektörüne yatırım yapan holdingin Fatih'te Dowtown ve Sultanahmet'te Old City ismiyle iki tane oteli bulunuyor. Yeni otelini ise İstanbul Yenikapı'da Marmaray istasyonuna yakın bir konumda yapacak...

Yenikapı Kruvaziyer Limanı'nın ihalesi 2020'de!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda da yer alan Yenikapı Kruvaziyer Limanı Projesi'nin önümüzdeki yıl ihalesini tamamlayıp, kısa sürede hizmete almayı planlıyoruz" dedi...

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ferit Şahenk, Atami Otel'i etkinlik üssü yapacak!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Cennet Koyu'nda geçmişte Japonların sahibi olduğu Atami isimli oteli aldı ve restore ettirdi. Şahenk, burayı bir etkinlik üssü yapmayı planlıyormuş. Etkinlik derken yaz düğünlerinden söz ediyoruz…

yenikapı Etkinlik Çadırı projesi Haberi

yenikapı Etkinlik Çadırı projesi
Büyükşehir Belediyesi, denizi doldurarak düzenlediği Yenikapı Miting Alanı’na şimdi de ‘Etkinlik Çadırı’ inşa edecek. Kurulacak çadırın maliyeti, denizin doldurulması için harcanan bedele yakın.


Etkinlik Çadırı’nı, 55 milyon 980 bin TL’ye Eğilim Ulaşım İnşaat A.Ş. yapacak. İBB’nin iki yıl önce, denizin doldurularak düzenlenmesi işini ise yaklaşık 84 milyon TL’ye ihale etmişti. Şimdi İBB, 56 milyon TL’lik kamu kaynağını sadece bir çadır için harcayacak. Üstelik bu bölgeye bir de biyolojik arıtma tesisi yapılması planlanıyor. Yenikapı’da deniz doldurularak kazanılan yaklaşık 600 bin metrekarelik rekreasyon alanının batı tarafına, 17 bin metrekarelik kısmına ‘Etkinlik Çadırı’ kurulacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Etkinlik Çadırı’ için 30 Kasım 2015 tarihinde düzenlediği ihalenin sonucu açıklandı. 15 teklifin verildiği ihaleyi 55 milyon 980 bin TL’ye Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik...