04 / 05 / 2024

yenikapı projesi onay

yenikapı projesi onay

Büyükşehir Belediyesi Yenikapı'ya denizi doldurarak 1 milyon kişilik miting alanı yapacak ve alanın altına 2.5 milyon nüfusun atık suyunun arıtılacağı İleri Biyolojik Arıtma Tesisi kuracak

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

‘İmara açılmayacak’ denmişti! Eski askeri arazideki konut projesine onay verildi!

Cevahir Yapı’nın, İstanbul Tuzla’da eski askeri arazide konut projesi inşa etmek için onay aldığı öğrenildi. Daha öncesinden söz konusu arazinin imara açılmayacağı belirtilmişti.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Ankaralılara müjde! Yeni metro projesi Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunuldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 7.4 kilometre uzunluğunda 8 istasyondan oluşması hedeflenen yeni metro hattı projesini Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunulduğunu duyurdu.

Zorlu Konak projesi onaylandı!

Zorlu Holding tarafından İzmir Konak'ta inşa edilmek istenen ve tepkiler üzerine geri çekilen gökdelen projesi tekrar gündemde. Gökdelen için onay kararı askıya çıkarıldı.

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar projesine onay verilmedi!

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi'ne onay verilmedi. Bilirkişi heyeti projedeki eksiklikleri ve uygun olmayan nitelikleri açıkladı.

Yerebatan Sarnıcı gergi güçlendirme projesi için onay geldi! 

Koruma Kurulu, İBB'nin yıkılma tehlikesi olan Yerebatan Sarnıcı için hazırladığı gergi güçlendirme projesine onay verdi. 

Yerebatan Sarnıcı, gergi güçlendirme projesi için onay bekliyor!

Geçtiğimiz günlerde yapılan restorasyon çalışmalarında çökme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu öğrenilen Yerebatan Sarnıcı’ndaki gergi güçlendirme projesi başvurusu için Koruma Kurulu'ndan onay gelmedi.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Seferihisar Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne onay!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan ve tartışmalara yol açan Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne Cumhurbaşkanlığı'nca onay verildi.

Yenikapı Kruvaziyer Limanı projesi başlıyor!

Yenikapı Kruvaziyer Limanı projesinde süreç başladı. Limanın yıllık 2,7 milyon turisti ağırlaması bekleniyor...

Yenikapı Kruvaziyer Limanı'nın ihalesi 2020'de!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda da yer alan Yenikapı Kruvaziyer Limanı Projesi'nin önümüzdeki yıl ihalesini tamamlayıp, kısa sürede hizmete almayı planlıyoruz" dedi...

yenikapı projesi onay Haberi

yenikapı projesi onay



İstanbul büyük Şehir Belediyesi'nin denizi doldurularak yaratılacak 1 milyon kişilik yeni meydanın altına, 2.5 milyon nüfusun atık suyunun arıtılacağı İleri Biyolojik Arıtma Tesisi kurulacak. Miting, konser, festival ve fuarlara evsehipliği yapacak olan Yenikapı Meydanı’nda 2 bin 200 otomobil, 760 otobüs park edebilecek.


Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başlamak için, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan son onayı bekliyor. Denizyolu, karayolu, metro, hafif raylı sistemler, havaalanı bağlantısıyla toplanmanın ve dağılmanın hızlı ve konforlu olacağı düşünülen Yenikapı Meydanı İstanbul’un yeni gösteri alanı olacak.  Yeni alanda engelliler ve yaşlılar içinde her türlü konfor düşünüldü. Meydanın bitirilmesiyle İstanbul’daki bütün büyük mitingler ve gösteriler burada olacak. İstanbul trafiği bu etkinlikler nedeniyle olumsuz...