16 / 05 / 2024

Yenikent mahallesi çevre yolu bakım onarım çalışması

Yenikent mahallesi çevre yolu bakım onarım çalışması

Köy yolunu kullanan kamyonların tehlike saçtığını belirten Yenikentliler, İzmir Büyükşehir'in imar planında yer alan çevre yolunu 15 aydır yapmadığını belirterek, "Ölmemizi mi bekliyorlar" diye tepki gösterdi.

Kocaeli'de riskli alanda oturanlar yeni konutlarına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Derince Yenikent Mahallesi'ndeki 534 konut ile 40 dükkan ve 1 caminin yer aldığı kentsel dönüşüm alanında sürdürülen çalışmaların 10 ay sonra tamamlanması planlanıyor

Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Kocaeli'yle bağlı Derince Belediyesi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 59 daireyi satışa çıkardı

Derince’de kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Derince Belediyesi'nce hayata geçirilen 418 daire ve 17 işyerinden meydana gelen Yenikent Mahallesi’nde bulunan kentsel dönüşümün başlangıcı olan Araptepe Konutları’nda inşaat hızla devam ediyor.

Derince Araptepe'deki dönüşüm projesi yeniden başladı!

Derince Yenikent Mahallesi Araptepe bölgesinde ara verilen kentsel dönüşüm projesi gerekli yasal izinlerin alınmasıyla yeniden başladı.

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Derince'de 125.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Derince'de 2.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek...

Yenikent Kalıcı Konutları'ndaki 48 hak sahibi tapularına kavuştu!

Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde yer alan Yenikent Kalıcı Konutları’nda yaşayan 48 daire sahibinin, numaralarının yanlış olmasından dolayı yaşadıkları sorun giderildi. 48 daire sahibi tapularına kavuştu...

Yenikent'in yeni iş yerleri tamamlandı!

Başiskele Belediyesi, Yenikent Mahallesi’nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında esnaflara yeni iş yerleri hayata geçirildi.

Kocaeli Derince Yenikent'te riskli alan kararı!

Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi.

Bursa Osmangazi'de 4 park hizmete açıldı!

Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 4 park ve bir dinlenme alanını törenle hizmete açtı. Toplam 12 bin 500 metrekare alana sahip olan parklarda, çocuk Oyun alanları, yeşil alanlar, fitness aletleri, basketbol sahaları bulunuyor.

Bursa Gölyazı Mahallesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi, 2300 yıllık Gölyazı Mahallesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları başlattı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey "Çevre düzenlemesi yapılarak Kız Ada'nın kültür turizmine kazandırılması hedefleniyor" dedi.

Yelkent İnşaat, Derince'deki 508 konutluk projesini tanıttı!

Kocaeli Derince Belediyesi'nin Yenikent Mahallesi'nde bulunan 25 dönümlük arsasını 25 milyon liraya Yelkent İnşaat firmasının sahibi Engin Koyun satın almıştı. Koyun, bu arsaya 508 adet lüks konut yapacak.

Yenikent mahallesi çevre yolu bakım onarım çalışması Haberi

Yenikent mahallesi çevre yolu bakım onarım çalışması

Bergama'ya bağlı Yenikent mahallesinin çevre yolu bir türlü yapılmıyor.İzmir Büyükşehir İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yerel seçimler öncesi kendilerine yolu en kısa sürede yapacağının sözünü verdiğini belirten köylüler, henüz hiç bir çalışma yapılmamasına tepki gösterdi. Yem kamyonları ve rüzgar tribünü yapımı nedeniyle sürekli malzeme taşıyan araçların köyün tam ortasından geçen yolu kullandığını belirten köylüler, her an bir kaza olabileceği endişesiyle yaşadıklarını belirtti. Aileler özellikle okulların kapanmasının ardından bisikletleriyle yollara çıkacak çocukları için endişeleniyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden çevre yolunun yapımına bir an önce başlamasını isteyen Yenikent sakinleri, önceki gün köyün içinden geçen kamyonları durdurup şoförlerden yavaş gitmelerini istedi.



İmarda yeri belli

Yenikent'in eski Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, MHP Grup Başkanvekili Fikret Çam, Büyükşehir'e tepki gösterdi. İmar planlarında...