16 / 05 / 2024

Yeniköy ile Akpınar köyleri

Yeniköy ile Akpınar köyleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım İstanbul’a 3. havalimanının Karadeniz’e yakın, Yeniköy ve Akpınar köyleri arasına yapılacağını açıkladı. Havalimanı 90 kilometrekare alana yayılacak...

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Akpınar Mahallesi, 8931 ada, 2 parselin bir kısmı ile kadastral yol niteliğinde olan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Lütfullah Akpınar Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfullah Akpınar tarafından kuruldu.

Vitrin Yeniköy lansman özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Vitrin Yeniköy projesinde satışlar başladı. Projede yer alan villalar, lansmana özel avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Peki Vitrin Yeniköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akpınar tarafından kuruldu.

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akpınar tarafından kuruldu.

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Akpınar tarafından kuruldu.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Yeniköy Konakları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Yeniköy Konakları" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Yeniköy Konakları'nın ticari üniteleri satışta!

Emlak Konut GYO, İstanbul Alibeyköy Yeniköy Konakları'nda yer alan ticari üniteleri e-ihale usulü ile satışa sundu. Ticari üniteler 1 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları!

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Yeniköy Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniköy Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 661 bin 921,87 TL sermaye bedeli ile Halidun Orakçıoğlu ve Süleyman Nazif Orakçıoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Yeniköy’de arsa satışı tartışması!

Bursa Orhangazi’nin gündemini tam 1 yıldır meşgul eden Yeniköy’deki satılması planlanan arsalar ile ilgili süreç devam ediyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Hasan Bozbey, bugünkü yazısında ''Yeniköy'deki arazilerin satışı'' ile ilgili süreci anlattı.

Yeniköy ile Akpınar köyleri Haberi

Yeniköy ile Akpınar köyleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul’da uzun zamandır beklenen 3. havalimanının, Karadeniz kıyısında, Yeniköy ile Akpınar köyleri arasındaki eski kömür ocaklarının bulunduğu yere inşa edileceğini söyledi. Yıldırım, 90 milyon metrekare (90 kilometrekare) alana yayılacak havalimanının, dünyanın en büyük projelerinden birisi olacağını belirtti. Yıldırım, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Bakanlığının 2013 yılı bütçesini sundu. Yıldırım, İstanbul’a yapılacak 3. havalimanı için bugünlerde ihaleye çıkacaklarını belirtti. 3. havalimanının yapıldığında dünyanın en büyük projelerinden biri olacağını belirten Yıldırım, ”Karadeniz kıyısında Yeniköy ile Akpınar köyleri arasında eski kömür ocaklarının olduğu yerde 90 milyon metrekare alana kurulacak. Oralarda 100 metrelik çukurlar var. Onlar doldurulacak ve modern bir havalimanı yapılacak”...