28 / 04 / 2024

yenilenebilir teknoloji

yenilenebilir teknoloji

Ferroli, çevreye zarar vermeyen yenilenebilir teknoloji ürünleriyle her evi doğa dostu olmaya davet ediyor. Isı Pompası Sistemleri, enerji verimliliği, işletme maliyetlerinin düşmesi gibi pek çok avantajı sağlıyor...

MİA Teknoloji iştiraki Enerjey Enerji Romanya pazarına açılıyor!

Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketleri arasında yer alan MİA Teknoloji’nin iştiraki Enerjey Enerji, yenilenebilir enerji alanında cazip hale gelen Romanya pazarına yatırım yapıyor.

Halil Mazıcıoğlu: Yenilenebilir enerji için babayiğit aranıyor!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı olan Halil Mazıcıoğlu: "Yenilenebilir enerji için kimin ne yatırımı varsa 24 saat emirlerindeyiz" dedi.

Ergene'deki arıtma çamurları yenilenebilir enerji kaynağı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Türkiye'deki arıtma çamurunun 6'da birinin Ergene Havzası'ndan çıktığını belirterek, "Yenilenebilir enerji kaynağında faydalanmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Asansör güvenliğinde teknoloji engel tanımıyor!

Asansör sektörünün en önemli sorunlarından biri, merdiven altı üretim. Yetkili olmayan firmalar, hem sektörün kalitesini düşürüyor hem de güvenliğimizi tehdit ediyor. Asansör güvenliğinde teknoloji engel tanımıyor...

HMF Hyundai Asansör ile güvenlikte teknoloji engel tanımıyor!

Asansör sektörünün en önemli sorunlarından biri, merdiven altı üretim. Yetkili olmayan firmalar, hem sektörün kalitesini düşürüyor hem de güvenliğimizi tehdit ediyor. HMF Hyundai Asansör ile güvenlikte teknoloji engel tanımıyor.

Teknoloji geliştirme bölgesi yönetici şirketleri!

Teknopark olarak da ifade edilen teknoloji geliştirme bölgelerinde bölgenin yönetimi ve işletmesinden sorumlu şirketlerine yönetici şirket deniyor. İşte teknoloji geliştirme bölgesi yönetici şirketleri yasal esasları..

Teknoloji geliştirme bölgesi KDV istisnası!

Teknoloji geliştirme bölgesine ait vergisel muafiyet ve istisnalar Teknoloji geliştirme bölgeleri uygulama yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. Peki, teknoloji geliştirme bölgesi KDV istisnası var mı? İşte yanıtı..

Teknoloji geliştirme bölgesi nasıl kurulur?

Ülke sanayiinin uluslararası rekabet edebilir ve ihracata yönelik bir yapıya kavuşturulması maksadıyla teknolojik bilgi üretmek için kurulan teknoloji geliştirme bölgesinin kuruluş esasları nelerdir? Teknoloji geliştirme bölgesi nasıl kurulur?

Teknoloji geliştirme bölgeleri uygulama yönetmeliği!

Teknoloji geliştirme bölgeleri uygulama yönetmeliği 12 Mart 2014 tarihinde 28939 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanununun uygulanmasına ilişkin diğer usul ve esasları düzenliyor...

Teknoloji geliştirme bölgeleri kanunu tam metni!

4691 sayılı Teknoloji geliştirme bölgeleri kanunu, teknoloji geliştirme bölgelerinin kuruluşu ile ilgili esasları kapsıyor. İşte 24454 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Teknoloji geliştirme bölgeleri kanunu tam metni...

Teknoloji geliştirme bölgesi nedir?

Ülke sanayiinin uluslararası rekabet edebilir ve ihracata yönelik bir yapıya kavuşturulması maksadıyla teknolojik bilgi üretmek için kurulan teknoloji geliştirme bölgesi nedir? Teknoloji geliştirme bölgesi nasıl kurulur?

Yenilenebilir Enerji Sistemleri Fuarı 30 Ekim'de kapılarını açıyor!

Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı'nın önemine inandıklarını belirten Tüm-Yenilenebilir Enerji Derneği Başkanı Tamer Ateş, fuarın Antalya için önemli bir kazanım olduğuna işaret etti.

FTI Wacker Ingenieure Teknoloji Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

FTI Wacker Ingenieure Teknoloji Merkezi Anonim Şirketi, 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ağustos 'ta Çatalca, Çakıl Mahallesi, Şehit Teğmen Tamer Aydın Sokak'ta kuruldu.

yenilenebilir teknoloji Haberi

yenilenebilir teknoloji



Ferroli, çevreye zarar vermeyen yenilenebilir teknoloji ürünleriyle her evi doğa dostu olmaya davet ediyor. Isı Pompası Sistemleri, enerji verimliliği, işletme maliyetlerinin düşmesi gibi pek çok avantajı sağlıyor. 



Yenilenebilir enerji kaynağından elde edilecek ısıyı kullanarak yaşam alanlarındaki konfor ihtiyacını karşılamayı hedefleyen Ferroli Isı Pompası Sistemleri’nin pek çok avantajı bulunuyor. Bu avantajların arasında yenilenebilir kaynak kullanımı, enerji verimliliği, işletme maliyetlerinin düşmesi, sıcak kullanım suyu üretimi, soğutma fonksiyonu, kontrol ve entegrasyon yer alıyor.


Çevreye zarar vermeyen teknoloji


Isı pompalarında hava, su ve toprak elementleri kullanılmaktadır. Böylece bu elementler modern teknolojinin ısı pompalarına uygulanması sayesinde tüm konutlarda çevreye zarar vermeyen ve zararlı atık gaz üretmeyen, verimli ve ekolojik ısıtma ve soğutma çözümleri oluşturulmasına imkan sağlayan enerji ve ısı kaynakları haline gelmektedir.



Enerji verimliliği


Isı pompaları geleneksel ısıtma sistemlerine...