01 / 05 / 2024

yenilenecek mi

yenilenecek mi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ A.Ş., Adapazarı Kültür Merkezi'nin 118 aylığına kiralanması için 9 Temmuz Çarşamba günü, saat 14.30 ’da tekrar ihaleye çıkıyor.

Kanal İstanbul'un ihaleleri yenilenecek mi?

Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek 3 bin 100 konutluk TOKİ ihalelerinin iptal edildiği duyurulmuştu. Muhalefet, iptalin arkasında ekonomik krizin olduğunu iddia ederek, hükümetin yakında bütün projeyi askıya alacağını ileri sürüyor.

İzmir Kemeraltı Çarşısı yenilenecek mi?

İzmir'de Kemeraltı Çarşısı'nı cazibe merkezi haline getirmek için bu güne kadar yüzlerce proje geliştirildi. Ancak yürümeyi engelleyen işporta tezgahları çarşının 'tarihi' kimliğine zarar verirken bunlara bir de altyapı eksikliği eklendi. Bu eksiklikler bölge esnafının tepkisine yol açtı.

Rize Anzer Grup yolu yenilenecek mi?

Rize’de Turizm Bölgesi olan ve 9 köyün yararlandığı Anzer Grup yolundaki çukurlar bölge halkını bıktırdı. Vatandaşlar ''Buraya bakım bu sene hiç yapılmadı. İl özel idaresi Anzer gurup yolunda ne zaman bakım onarım yapacak?'' dedi.

Adana Yüreğir'deki dönüşümde Kozan Çarşısı yenilenecek mi?

Adana’da Yüreğir İlçesi’nde kent meydanı olarak planlanan projenin bulunduğu alanda faaliyet gösteren esnaf, yetkililerden çarşılarının ne olacağına dair açıklama yapmasını istedi.

Balgat MHP Genel Merkez binasının cephesi yenilenecek mi?

Yüksek Mühendis Mimar Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü Tercüman Gazetesi'ndeki yazısında Balgat MHP Genel Merkez binasının cephe boyasının sökülmesini konu aldı. İşte Ahmet Vefik Alp'in o yazısı..

Poyrazköy'deki yıpranan köprü yenilenecek mi?

Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olarak hayata geçirilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü iki uçtan bağlandı. Köprünün Anadolu yakasındaki ucunda yer alan Poyrazköy'de ise başka bir köprünün tedirginliği yaşanıyor.

Anamur Şehir Stadı yenilenecek mi?

Anamur Belediyespor Yönetim Kurulu Şehir Stadyumunun bir türlü yenilenmemesinin Anamur sporuna büyük zarar verdiğini belirterek sert bir açıklama yaptı.

İzmir Konak 19 Mayıs Mahallesi'ndeki yaya üst geçidi yenilenecek mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerdeki yaya üst geçitlerini yenilerken, Konak 19 Mayıs Mahallesi'ndeki yaya üst geçidinin kaderine terk edildiğini belirten vatandaşlar, 30- 40 yıldır kullandıkları yaya üst geçidinin yenilenmemesine tepki gösterdi.

Adana tarihi eski çevik kuvvet binası yenilenecek mi?

Deprem ve bombalı saldırıların yok edemediği tarihi çevik kuvvet binasını ilgisizlik öldürüyor. Kaderine terk edilip harabeye dönen bina, uyuşturucu tacirlerinin mekanı oldu.

Ankara Anıtkabir'de yollar yenilenecek mi?

Anıtkabir’in yaya giriş kapısının etrafında 2 hafta önce fiber internet altyapısı için yapılan çalışma sırasında bordür taşları sökülerek, kazılan kaldırım, yenilenmeyi bekliyor.

Bursa Osmangazi'deki hizmet binaları yenilenecek mi?

Bursa Osmangazi Belediyesi'ne ait hizmet binalarının depreme dayanıklılığına ilişkin yazılı önergede bulunan MHP Osmangazi Grubu, binaların deprem testlerinin yapılıp yapılmadığına dair rapor ve sonuçların bildirilmesini istedi.

Kazlıçeşme Hamamı yenilenecek mi?

Fethin sembollerinden tarihi yarımadayı çevreleyen surlar, Kazlıçeşme Hamamı yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Ulubatlı Hasan’ın ilk sancağı dikip şehit olduğu yerde ise düğün salonu hizmet veriyor...

Bingöl imar planı yenilenecek mi?

Bingöl’ün gelecek 20 yıllık imar sorununun çözümü için ilk adım atıldı. Yıllardır devam eden mülkiyet, kat, yeşil alan ve yol sorunları ile ulaşım aksaklıklarını kapsayan geniş kapsamlı imar revizyon planı askıya çıktı.

yenilenecek mi Haberi

yenilenecek mi


BELPAŞ İhtiyaç Maddeleri Pazarlama Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi’nden  yapılan açıklamada, “Gerekli rekabet koşullarının oluşmaması nedeniyle iptal  edilen AKM ihalesi, 9 Temmuz Çarşamba günü saat 14.30’da tekrar  gerçekleştirilecektir. BELPAŞ Genel Müdürlüğü’nde yapılacak ihale için verilecek  teklifler, ihale günü saat 14.00’a kadar BELPAŞ Satış Pazarlama Müdürlüğü’ne  belge karşılığında teslim edilmelidir” ifadeleri kullanıldı. İhale ilanı ve detaylı bilgi  için; http://www.belpas.com.tr.



Sakarya Büyükşehir...