18 / 05 / 2024

Yenilikçi Satış ve Pazarlama Eğitimi Aliağa Ticaret Odası

Yenilikçi Satış ve Pazarlama Eğitimi Aliağa Ticaret Odası

Aliağa Ticaret Odası(ALTO), Aliağa’da faaliyet gösteren firma ve işletmelerin satış ve pazarlama konularında çalışan ve çalışmayı planlayan kişilere “Yenilikçi Satış ve Pazarlama Stratejileri”ni düzenlediği bir eğitimle anlattı.

Sakarya ve Adana'da taksitle 27 adet iş yeri ve konut satılıyor! 

Belediyeler, Sakarya ve Adana illerinde yer alan 27 adet iş yeri ve konutu taksitle satıyor. Peki satışı yapılacak iş yeri ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İki ilde 18 konut, 6 iş yeri ve 2 arsa satılıyor!

Şanlıurfa ve Erzurum'da 26 gayrimenkul satılacak. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 20 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Yatırımcılar dikkat! O ilde 3 otel, 12 işyeri ve 55 konut açık artırma ile satışa çıktı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır'da 3 otel, 12 işyeri ve 55 konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu.

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

Konut satış ve kiralama ilan platformu sil baştan değişiyor: Elektronik İlan Doğrulama Sistemi kuruluyor!

Konut satış ve kiralama ilan platformunda yeni sistem geliyor. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 1 Kasım itibariyle girilen ilanlar için Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kuruluyor'' dedi.

Ankara'da 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satılıyor: Gayrimenkul almak isteyenler dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Pursaklar ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satıyor. Peki başkentte satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

Kripto para borsasında flaş gelişme! Binance, rakibi FTX'i satın alıyor

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance’in Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Changpeng Zhao, işlem hacmi bakımından en büyük üçüncü kripto borsası FTX’i satın almayı planladıklarını duyurdu.

Binance'dan beklenmedik hamle! Rakibi FTX'i satın alacak!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'in kurucusu ve CEO'su Changpong Zhao, işlem hacmine göre üçüncü en büyük kripto para borsası olan FTX'i satın alma planlarını açıkladı.

PTT'ye ait gayrimenkullerin satışı ve statülerinin değiştirilmesi Meclis gündeminde! 

PTT'ye ait konut ile arazilerin satışı ve statülerinin değiştirilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen konuyla ilgili soru önergesi sundu. İşte ayrıntılar...

Belediye 6 adet iş yeri ve 1 adet akaryakıt istasyonu satacak!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Bayır Mahallesi'nde yer alan 6 adet iş yeri ve 1 adet akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. 

Milli Emlak 60 bin TL'ye iş merkezi ve arsa hissesi satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Kocaeli'de yer alan iş merkezi ve arsa da bulunuyor. Satışa çıkarılan iş merkezi ve arsa hissesinin bedeli 60 bin TL olarak belirlendi.

Yenilikçi Satış ve Pazarlama Eğitimi Aliağa Ticaret Odası Haberi

Yenilikçi Satış ve Pazarlama Eğitimi Aliağa Ticaret Odası

Aliağa Ticaret Odası(ALTO), Aliağa’da faaliyet gösteren firma ve işletmelerin satış ve pazarlama konularında çalışan ve çalışmayı planlayan kişilere “Yenilikçi Satış ve Pazarlama Stratejileri”ni düzenlediği bir eğitimle anlattı.


ALTO yeniliklerden üyelerini haberdar ediyor

ALTO’nun düzenlediği eğitimde danışmanlık yapan Abigem eğitmenlerinden Füsun Toros işletmelerde yenilikçi bakış açısının oluşturulması ve yeni pazar yönetim stratejilerinin geliştirilmesi konularında bilgilendirmelerde bulundu. Rekabet ortamına ayak uydurabilmenin kendini sürekli yenilemekten ve geliştirmekten geçtiğinin altını çizen Füsun Toros, “Rekabet edebilmek için de globalleşen dünya ve ticaret yapısında inovatif fikir ve uygulamaların hayata geçirilmesi gerekiyor. Çünkü değişim hemen her alanda çok hızlı gerçekleşiyor. Bu eğitimle Aliağa Ticaret Odası üyeleri ve Aliağalı işletmeler için önemli bir adım atmış, piyasadaki yeniliklerin ve yeni methodların bilinmesini, öğrenilmesini sağlanmıştır” dedi.


İnovatif fikirler hayata geçirilmeli 

Çeşitli sektörlerde satış...