29 / 04 / 2024

Yenimahalle Belediyesi gençlik merkezi

Yenimahalle Belediyesi gençlik merkezi

'Gençlik Bizim Umudumuz' sloganıyla yola çıkan Yenimahalle Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan gençlerin daha iyi şartlarda hayata hazırlanmaları için gençlik merkezi projelerini hayata geçiriyor.

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Ankara'ya yeni gençlik merkezi inşa edildi!

Başkentteki yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlik merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Bağcılar Yenimahalle Gençlik Merkezi inşaatının yüzde 70'i tamam!

İBB imzası ile Bağcılar'da inşa ettirilen Yenimahalle Gençlik Merkezi ve Zemin Altı Otoparkı inşaatında sona gelindi.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

İzmir Buca'ya gençlik merkezi müjdesi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Buca Belediyesi Bucalı üniversite gençliğinin içinden çıkmak istemeyeceği muhteşem bir Gençlik Merkezi daha hayata geçiriyor.

Gebze Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi Yıldırım'da yükselecek!

Kentteki çalışmalara hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi'ni ilçeye kazandıracak.

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Nebi Güdük Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi yarın açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi Nebi Güdük Gençlik Merkezi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin yüzde 82'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere yönelik hizmet vermek üzere inşaatına başlanan Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nde sona gelindi. 

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

İl genelinde gençlere yönelik yatırımlarıyla dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesine kazandırılacak Gençlik Merkezi'ni tamamlıyor.

Yenimahalle Belediyesi gençlik merkezi Haberi

Yenimahalle Belediyesi gençlik merkezi

'GENÇLİK Bizim Umudumuz' sloganıyla yola çıkan Yenimahalle Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan gençlerin daha iyi şartlarda hayata hazırlanmaları için gençlik merkezi projelerini hayata geçiriyor.


Demetevler’e bir Gençlik Merkezi’ni kazandıracak olan belediye, bu yıl içinde başlayacağı projeyle bölgede bulunan gençlerin hem güzel vakit geçirmesini hem de hayata daha hazırlanmasını sağlayacak.


HEM DANS EDECEKLER, HEM DE SPOR YAPACAKLAR


2 bin 921 metrekarelik alana sahip olacak merkezin içerisinde etüt salonları, gösteri salonu ve fitness odaları da bulunacak. A’dan Z’ye her ayrıntının düşünüldüğü merkezde dans stüdyolarıyla da hizmet verecek olan belediye, usta eğitmenlerle gençleri hem dansın farklı dallarında eğitecek, hem de spora teşvik edecek.


HER ŞEY GENÇLERİMİZ İÇİN


Yenimahalle Belediyesi olarak her zaman gençlere fayda sağlayacak kültürel ve sosyal projelere imza attıklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar,...