29 / 04 / 2024

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Nebi Güdük Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.



İzmit Belediyesi tarafından 28 Haziran Mahallesi’nde hayata geçirilen ve geçtiğimiz Kasım ayında vefat eden Nebi Güdük’ün adı verilen gençlik merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mevlana Kültür Merkezi karşısında 397 metrekarelik bir alan üzerine yaklaşık 1 milyon lira harcanarak inşa ettirilen 3 katlı merkezde etüt odaları, oyun odaları, kütüphane, kafeterya ve çok amaçlı salon bulunuyor. Gençlerin buluşma adresi olacak gençlik merkezinin açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan da katıldı.

 
YOĞUN KATILIM


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ev sahipliğinde yapılan açılışa Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kocaeli milletvekilleri Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Ensar Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, eski milletvekillerinden Şevki Yılmaz, İl Müftüsü Yusuf Doğan, merkeze adı verilen Nebi Güdük’ün ailesi ile çok sayıda kişi de katıldı.

ÖRNEK PROJELERLE HİZMETE DEVAM
 

Açılışta konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da şunları söyledi: “Ensar Vakfı Genel Merkezi ve Kocaeli Şubemiz ile önemli çalışmalar yaptık. İzmit Belediyesi olarak gençlerimiz için sayısız projeler yapıyoruz. Açılışını yaptığımız merkez de bunlardan biridir. Gençlerimiz, çocuklarımız bizim için çok önemli. Türkiye’ye örnek çalışmalar yapıyoruz. Öğrencilere bisiklet ve basketbol topu dağıtıyoruz. Spor kulüplerimize destek oluyoruz. Gençlik merkezleri açıyoruz, yurtlar açıyoruz. Gençlerimiz  için yapılacak daha çok işimiz var. Genç girişimciler merkezimiz ile genç girişimciler yetiştiriyoruz. Türkiye’nin ilk Üniversite Pazarını açtık. Bu hizmetlerimizin ilham kaynağı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Halkımıza ilk günkü heyecan içinde  hizmet etmeye devam edeceğiz. Nebi Güdük abimizi çok severdim. Böyle değerli bir büyüğümüze küçükte olsa bir vefa borcumuzu ödediğimizi düşünüyorum. Ülke olarak içte ve dışta  düşmanlarla mücadele ediyoruz. Bu mücadelede millet olarak bir ve beraber olarak her zamanki gibi başarılı olacağız. “

 


Geri Dön