14 / 05 / 2024

izmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi

izmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Nebi Güdük Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi yarın açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi Nebi Güdük Gençlik Merkezi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

Altın fiyatları düşüyor! Altın Kahini İslam Memiş ilk kez bu rakamları verdi! Görenler küçük dilini yutacak

Altın Kahini İslam Memiş, altın fiyatlarının düşüşe geçeceğini söyleyerek ilk kez düşük seviyelerdeki rakamları açıkladı. Altında bu rakamları görenler küçük dilini yutacak. Son dakika İslam Memiş yorumu...

ABD'de tüketici güveni 4 ayın en düşük seviyesinde!

Amerika Birleşik Devletleri'nde tüketici güveni 4 ayın en düşük seviyesine düştü. İşte ayrıntılar...

Asgari ücrette büyük deprem! Bir hesaplandı pir hesaplandı! En düşük rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırladı!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücrette büyük deprem... Bir hesaplandı pir hesaplandı... En düşük rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırladı... Hemen bir göz atın...

Memur Ocak zammında deprem! Tek tek rakamlar hesaplandı! En düşük maaşı gören şok oldu!

Memur zam oranı, yılın ikinci yarısına ilişkin enflasyon oranlarına göre belirlenecek. Memur maaşlarında Ocak ayında zam depremi yaşanacak. Tek tek rakamlar hesaplandı! En düşük maaşı gören şok oldu...

Yuan güçlü dolar karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi

Çin Merkez Bankası`nın bu sabah yuanın günlük hareket bandı için orta noktayı belirlemedikten sonra Çin yuanı, ABD doları karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi.

Sterlin dolar karşısında tepetaklak oldu! 37 yılın en düşük seviyesi görülüyor

İngiltere'de Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng'in mali teşvik açıklamalarından sonra sterlindeki toplam kayıp yüzde 2'yi aştı ve sterlin dolar karşısında tepe taklak olurken 37 yılın en düşük seviyesini gördü.

ABD'de konut başlangıçları 17 ayın en düşük seviyesini gördü!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Temmuz ayında yüzde 9,6 geriledi ve 1 milyon 446 bin oldu. Bu rakamlar, Şubat 2021'den bu güne kaydedilen en düşük seviye oldu.

Ekonomiye güven Mayıs 2021'den bu yana en düşük seviyede!

Ekonomik güven endeksi Haziran ayında 93,6 olarak kaydedilirken, Temmuz ayında yüzde 0,2 oranında düşüş göstererek 93,4 değerini aldı. Bu şekilde endeks, Mayıs 2021'den bu yana en düşük seviyesini gördü.

Lüksüne düşkün olanlar bu araba tam size göre: BMW Z4 Roadster! Peki BMW Z4 Roadster  fiyatı ne kadar?

BMW ailesinin en çok beğenilen modeli olan Z4 Roadster'ın Temmuz ayına özel güncel fiyat listesi belli oldu. BMW Z4 Roadster en çok keyfine düşkün olanlar tarafından tercih ediliyor. eki BMW Z4 Roadster ne kadar? BMW Z4 Roadster kaç para? İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda en düşük işçi maaşı 7 bin lira oldu

Asgari ücretin yüzde 30 zamla 5 bin 500 lira açıklandığı 1 Temmuz itibarıyla şirketler çalışanlarının maaşlarını yeniden düzenlemeye başladı. İstanbul'un en yoğun ikinci havalimanı Sabiha Gökçen'de en düşük işçi maaşları da belli oldu.

Emekli ve memur zammı belli oldu! En düşük maaş ne kadar oldu? Bu rakamları gören de duyan da inanamadı! Hemen bakın!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği Temmuz zamları belli oldu. Peki en düşük maaş ne kadar oldu? Bu rakamları gören de duyan da inanamadı... İşte memur ve emekli zammında son dakika...

Memurlar dört gözle bekliyor! Temmuz zammıyla en düşük memur maaşı kaç lira olacak? Zamlı maaşlar ne zaman yatacak?

Milyonlarca kişi memur zam oranını merak ediyor ve zamlı maaşlarını dört gözle bekliyor. Peki memur maaşları ne zaman yatırılacak? Zamlı memur maaşı kaç lira olacak? En düşük memur maaşı ne kadar olacak? İşte konuya ilişkin merak edilen o soruların yanıtları...

Sanayiciye üretim desteği: Yabancı hammaddenin gümrük vergisi düşürüldü

Türkiye'de yerli üretimi olmayan girdi mahiyetindeki ham madde ve ara mamullere uygulanan gümrük vergileri sanayicilerin girdi maliyetlerini düşürmek ve rekabet gücünü artırmak amacıyla Avrupa Birliği (AB) ile eş zamanlı olarak düşürüldü.

izmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi Haberi

izmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi

İzmit Belediyesi tarafından 28 Haziran Mahallesi’nde hayata geçirilen ve geçtiğimiz Kasım ayında vefat eden Nebi Güdük’ün adı verilen gençlik merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mevlana Kültür Merkezi karşısında 397 metrekarelik bir alan üzerine yaklaşık 1 milyon lira harcanarak inşa ettirilen 3 katlı merkezde etüt odaları, oyun odaları, kütüphane, kafeterya ve çok amaçlı salon bulunuyor. Gençlerin buluşma adresi olacak gençlik merkezinin açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan da katıldı.

 
YOĞUN KATILIM


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ev sahipliğinde yapılan açılışa Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kocaeli milletvekilleri Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, İzmit...