03 / 05 / 2024

yenimahalle kültür merkezleri

yenimahalle kültür merkezleri

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, ilçeye 5 yeni kültür merkezi kazandırıyor.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Yenimahalle Ata Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından her mahalleye yapılması planlanan kültür merkezlerinden birisi daha Ata Mahallesi’nde hayata geçirildi.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Ankara Yakacık Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi, Yakacık Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Yakacık Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, ilçeye 5 yeni kültür merkezi kazandırıyor.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Ankara Kaletepe Kültür Merkezi yolda!

Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kaletepe Kültür Merkezi’nin sözleşmesi imzalandı.

Ankara Yenimahalle'ye 4 yeni kültür merkezi!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesine 4 yeni kültür merkezi geliyor. İnşa edilecek Turgut Özal ve Kaletepe kültür merkezlerinin ihale süreci devam ediyor.

yenimahalle kültür merkezleri Haberi

yenimahalle kültür merkezleri

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinleriyle görüştü. Yenimahalle Belediyesi'nde yer alan habere göre, Site yönetim binasında yapılan buluşmada Başkan Yaşar, Macunluların sıkıntılarını dinledi.

Macunlulara çifte müjde

Yasalar çevresinde yapabileceklerini kendisine verilen yetkiler doğrultusunda gerçekleştireceğini söyleyen Yaşar, sorunların çözülmesi için ilgili bürokratlarına da talimatlar verdi.

Aynı zamanda Macunlulara 2 müjde de veren Fethi Yaşar, planları arasında Macun’a bir kültür merkezi ve bir de cami olduğunu belirtti.

“Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz”

Alkışlar eşliğinde konuşmasını sürdüren Başkan Yaşar, “ Sizin sorunlarınızı sizden daha iyi biliyorum. Yenimahalle’yi karış karış dolaşıyorum nerde ne eksik yerinde inceliyorum. Benim görevim sizlere hizmet etmek. Belediye başkanlığı siyaset makamı değil hizmet makamıdır. Bunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacım herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe yaratmak. Mahallelerimizin hiçbirinin ötekisinden...