05 / 05 / 2024

yenimahalle şentepe teleferiği

yenimahalle şentepe teleferiği

Güvenlik kontrolü amaçlı yaklaşık 3 ay süren test sürüşlerinin tamamlanmasının ardından halkın kullanımına sunulan teleferik hattı açılışının ikinci gününde çevre halkı teleferik ile yolculuk yapmanın heyecanını yaşadılar...

Yenimahalle-Şentepe teleferiği hizmete girdi!

Ankara'da Yenimahalle-Şentepe arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen teleferik hattında bugünden itibaren yolcu taşınmaya başlandı. Melih Gökçek Ankara için de bunun bir ilk olduğunu ifade etti.

Yenimahalle-Şentepe teleferiği yolcu taşımaya başladı!

Ankara'da Yenimahalle-Şentepe arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen teleferik hattında bugünden itibaren yolcu taşınmaya başlandı. Melih Gökçek Ankara için de bunun bir ilk olduğunu ifade etti.

Yenimahalle-Şentepe teleferiği test sürüşleri başladı!

Yenimahalle-Şentepe teleferiği test sürüşleri başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, " Türkiye'nin ilk metro bağlantılı teleferiğini Şentepe' ye kazandıracağız demiştik ve sözümüzü tuttuk " dedi.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Ankara Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorunlarının çözülmesini istiyor!

Ankara Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri, başlatılması için karar alınan ancak hayata geçirilemeyen Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan konutlarının yerine yeni konutların yapılmasını ve senelerdir çözülemeyen altyapı sıkıntılarının da çözülmesini istiyor.

Karayolları Ankara'da spor salonu satıyor! İhalesi 26 Aralık'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan spor salonunu satışa çıkardı. 

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

TOKİ Ankara Yenimahalle projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Ankara Yenimahalle kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle Yakacık projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

İller Bankası'ndan İstanbul ve Ankara'ya yeni proje!

İller Bankası İstanbul Tuzla Merkez Mahallesi ve Ankara Yenimahalle Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan toplam 108 bin 744 metrekarelik iki arsayı satışa çıkardı...

Trabzon Beşikdüzü'ndeki teleferik basına tanıtıldı!

100 milyon TL’ye mal olan ve bayramın ilk günü kullanıma açılan Karadeniz'in en uzun teleferiği basına tanıtıldı..

Yenimahalle Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi'nin imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi, Gazi Mahallesi'nde yer alan Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi'nin yer aldığı parselin imar planı askıya çıkarıldı...

Bursa yeni teleferik hattı ihalesi Haziran'da!

Bursa’nın 9 kilometrelik teleferiği Teleferik Holding tarafından 4 kilometrelik yeni hat ile kent merkezindeki Gökdere Parkı’na indirilecek. Yeni ile yapılacak yolculuk 2019 yılında gerçekleşecek.

Emlak Konut Yenimahalle İstasyon arsası için sözleşme imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Yenimahalle İstasyon arası için sözleşme imzalandı.

Bursa'da teleferik kent merkezine iniyor!

Uludağ'a alternatif ulaşımı sağlayan teleferiği kent merkezine taşıyacak 4 kilometrelik hattın ihale sürecinde sona gelindi.

yenimahalle şentepe teleferiği Haberi

yenimahalle şentepe teleferiği

Ankara’da Yenimahalle metrosundan Şentepe’ye ulaşımı sağlayan teleferik hattı, ücretsiz olarak metro yolcularına hizmet vermeye başladı.

Güvenlik kontrolü amaçlı yaklaşık 3 ay süren test sürüşlerinin tamamlanmasının ardından halkın kullanımına sunulan teleferik hattı açılışının ikinci gününde çevre halkı teleferik ile yolculuk yapmanın heyecanını yaşadılar. Bölge halkı, Türkiye’de bir ilk olarak ulaşım amaçlı hizmete giren teleferik hattının kendileri için büyük bir ayrıcalık olduğunu ifade ettiler.

Yenimahalle Metro İstasyonu’ndan başlayarak Şentepe Antenler bölgesine kadar devam eden teleferik hattını ilk defa kullanan yolcuları ilk başta tedirgin etse de Ankara manzarası eşliğinde yaptıkları yolcuktan dolayı ‘keyif aldıklarını ’ dile getirerek, “Trafiğe girmeden üstelik Ankara manzarası izleyerek metroya ulaşıyoruz” dediler.

Teleferik de ücretsiz kullanım olanağı sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Şentepe’den Yenimahalle Metro İstasyonundan aktarma yapılarak şehrin diğer bölgelerine hızlı ve...