04 / 05 / 2024

Yenimahalle Temizlik İşleri Müdürlüğü binası son durum

Yenimahalle Temizlik İşleri Müdürlüğü binası son durum

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

O kurum temizlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 27 Ekim!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. 2 erkek adayın alınacağı başvuru kapsamında KPSS puan şartının bulunduğu öğrenildi.

BİM mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düştü!

BİM’de herkesin çok seveceği indirimler başladı. Bu kapsamda, mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Dışişleri Bakanlığı ortaokul mezunu personel alacak! Şoför, temizlik görevlisi, destek personeli...

Dışişleri Bakanlığı, yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Şoför, servis ve temizlik hizmetleri ve bakım hizmetleri kadrolarında görevlendirilmek üzere toplam 50 personel alınacağı öğrenildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? DİB 4 bin 538 personel alımı sınavı ne zaman? 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan aşçı, temizlik personeli, şoför ve koruma güvenlik görevlisi alımı başvuruları bitti. Peki Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Çakır tarafından kuruldu.

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Ceska Kağıt Temizlik İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceska Kağıt Temizlik İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Emre    Akkaya tarafından kuruldu.

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Hendek Yenimahalle'ye yeni otopark!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Caddesi Kız Meslek Lisesi yanı, 150 metre yaya yolu, 450 metrekare otopark çalışması yapılıyor. 2057’nci sokakta da 150 metre yaya yolu çalışması devam ediyor.

Büyükçekmece Beykent Devlet Hastanesi açılıyor!

Büyükçekmece ilçesi Beykent’te yapımı tamamlanan yeni devlet hastanesinin binası, Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenerek hizmete hazır hale getirildi.

Ankara Yenimahalle'deki kat karşılığı inşaat ihalesi iptal edildi!

Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Yenimahalle İlçesi'nde kat karşılığı inşaat ihalesini iptal etti. Toplam bedeli 34.4 milyon TL olarak belirlenen ihalenin iptali bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sancaktepe Belediyesi Temizlik İşleri Şantiyesi açıldı!

Sancaktepe Belediyesi'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi Belediye Başkanımız İsmail Erdem’inde katıldığı tören ile hizmete açıldı. Şantiye 44 araç ve 414 personel ile hizmet verecek.

Yenimahalle Temizlik İşleri Müdürlüğü binası son durum Haberi

Yenimahalle Temizlik İşleri Müdürlüğü binası son durum

Yenimahalle Belediyesi, yapımını sürdürdüğü Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona yaklaştı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Çalışmaları yerinde inceleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “İlçemizin temizliği ve vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz çalışan mesai arkadaşlarımız, yeni hizmet binamızda temiz ve steril bir ortamda görevden döner dönmez duş alıp temiz kıyafetlerini giyebilecek” dedi.

Macun Mahallesi’nde bin 300 metrekare alan üzerine inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası’nda; 8 adet ofisten oluşan idare bölümü, depo, personel soyunma odaları, tuvalet, duş, mescit gibi bölümler bulunuyor.

SGK'dan Ankara'da 72.1 milyon TL'ye satılık 7...