15 / 05 / 2024

Yenimahalle Varlık kentsel dönüşüm

Yenimahalle Varlık kentsel dönüşüm

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

Tehlike çanlarının çaldığı Ankara Varlık Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm bekliyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürerken, başkent Ankara'nın bir mahallesi için de tehlike çanları çalıyor.  Varlık Mahallesi sakinleri olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm istiyor...

Yenimahalle Varlık sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi!

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Çin Ulusal Varlık Fonu ABD’ye doğrudan yatırımlarını artıracak!

Çin Ulusal Varlık Fonu ABD’ye doğrudan yatırımlarını artıracak. Şirket bonoları, devlet tahvilleri, risk fonları, uzun dönemli altyapı, sanayi, gayrimenkul yatırımları ve ABD devlet tahvilleri CIC fonunun yatırımları arasında yer almaktadır.

Sincan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'nin ihalesi yarın!

Ankara Sincan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi 2. Bölge 2. Etap ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Proje kapsamında 891 konut, 3 ticaret merkezi, bir ibadethane ve otoparkı inşa edilecek.

Norveç Varlık Fonu uygun emlak projeleri bulamadı!

Norveç Varlık Fonu'nun CEO'su Yngve Slyngstad bugün parlamentonun finans komisyonunda Tokyo ve Singapur'da uygun emlak projeleri bulamadıklarını açıkladı.

Nurettin Canikli'den Varlık Fonu açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye Varlık Fonu’na devredilen şirketlerin satış veya özelleştirme planları olmadığını açıkladı. Canikli “Bunlar karşılık gösterilebilecek çok kıymetli şirketler. Güçlü bilançosuyla fon, uzun vadeli düşük faizli finansman sağlar” şeklinde konuştu.

Varlık Fonu projelerde maliyeti düşürüyor!

Başbakan Binali Yıldırım, Varlık Fonu ile ilgili bilinmedikleri anlattı. Yıldırım, fonun geçmişte kaynak kullanılarak yapılmış projelere maliyet düşürücü bir destek verebileceğini belirtti.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

Türkiye Varlık Fonu yabancı banka satın alabilir!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, Türkiye Varlık Fonu’nun yurt dışında bir markayı, bankayı satın alabileceğini açıkladı

Varlık Fonu öncelikli yatırımlara kaynak sağlayacak!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, yaptığı açıklamada Varlık Fonu'nun, Türkiye'nin stratejik varlıklarını geliştirmeyi ve değerini artırmayı, Türkiye'nin öncelikli yatırımlarına yönelik kaynak sağlayacağını dile getirdi.

Varlık Fonu yatırımcının ilgisini Türkiye'ye çekecek!

Varlık Fonu’nun stratejik öneme sahip projelere destek olarak yeni yatırımcıların ilgisini Türkiye’ye çekmek için faaliyetler yapacağını belirten Başbakan Yardımcısı Canikli, “Türkiye’nin küresel bir oyuncu olma misyonuna destek verecektir” dedi.

Varlık şirketine olan borç için ev satılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Varlık şirketine olan borç için ev satılabilir mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Yenimahalle Varlık kentsel dönüşüm Haberi

Yenimahalle Varlık kentsel dönüşüm

Varlık Mahallesi'ndeki esnaflarla çay içip sohbet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Bugüne kadar ilçe genelinde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamında olduğu gibi Varlık Mahallesi’ndeki tarihi Akköprü civarında da tüm gecekonduları yıkıp şimdiye kadar bölgenin cefasını çeken tüm hak sahiplerini de bulundukları yerde modern yaşama kavuşturacağız” dedi.

Yenimahalle Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ankara Çayı’nın Varlık’ta kalan kısmının da Devlet Su İşleri işbirliği ile Eskişehir örneğindeki gibi ıslah edilerek üzerinde sandalların dolaşacağını belirten Başkan Yaşar “Çayın etrafına yapacağımız rekreasyon alanları, yürüyüş yolları, vatandaşlarımızın oturup çayını yudumlayabileceği mekanlarla, Varlık Mahallesi Başkent’in cazibe merkezi olacak” diye konuştu.

Varlık, Başkent’in yeni cazibe merkezi olmaya aday

Bölgede hak sahipleri ile görüşmelerin ve imar planı çalışmalarının devam ettiğini de belirten Yaşar “Proje kapsamında; Ankara Çayı’nın kuzeyindeki yaklaşık 11 bin...